JennAhola.fi

my style & my life - since 2015

Lukase lisää

kesäretki strutsitilalle

Pari vuotta sitä jahkattiin ja nyt vihdoin päästiin. Nimittäin Laurilan Strutsitilalle, joka sijaitsee Elimäellä - ihan tässä Kouvolan kupeessa. Uhmattiin superhelteitä ja mentiin viettämään äidin ja tyttären laatuaikaa pällistellen isoja lintuja, ihasteltiin usean kymmenen lampaan superlaumaa, sekä päästiin rapsuttelemaankin muutamaa. Vaikka kyse on ihan muutaman aitauksen kokoisesta tilasta riitti meille ihmeteltävää ja kuvattavaa useammaksi tunniksi.
Piipahdettiin myös tilan pienessä putiikissa, josta mukaan olisi lähtenyt strutsinsulkaiset pölyhuiskat mutta harmiksemme valkoiset yksilöt olivat myytyloppuun. Myös jälkikäteen jäin miettimään miksi en ostanut putiikista rikottua strutsinmunaa? Siitä olisi saanut hienon ja uniikin purkin vaikka meikkisiveltimille. Täytyy siis piipahtaa tilalla vielä uudelleen ostoksilla!


Tiesitkö että strutsit ovat todella uteliaita yksilöitä? Ne olivat todella kiinnostuneita meistä ja käsiemme liikkeistä. Myös kiinnostus kameraa kohtaan teki heistä melkoisia linssiluteita.

Käytännönvinkki: Lampaita kiinnosti niin shortsieni narut kuin laukkuni ja kenkieni hapsut, joten kannattaa jättää kaikki hipsun hapsut suosiolla kotiin jollet halua niiden päätyvän parempiin suihin.

Kommentit

Form for the Contact Page