JennAhola.fi

my style & my life - since 2015

Lukase lisää

Jäätelökesän Summer TagKesä + pallojäätelö + merimaisema = täydellisen kesäpäivän yhtälö. 🍦🌞

Tästä yhdistelmästä käytiin nauttimassa jokunen päivä takaperin, kun hurautettiin autolla naapurikaupunki Kotkaan. Sääkin pisti parastaan, sillä aurinko paistoi niin lämpimästi, että kuvat piti napata salamannopeasti muutamassa minuutissa. Muuten käsiä pitkin valui sulaa jäätelöä.

Jotta yhtä aurinkoiset postaukset jatkuisi täällä bloginkin puolella, niin heitetään kehiin tällainen Summet Tag tyyppinen kesäfiilistely. Alkuperäinen postaus, jota käytin pohjana löytyy täältä. Viilasin sitä hieman ja heitin mukaan muutaman oman kysymyksen. Joten pidemmittä puheitta hypätään kesähaasteen pariin!Kesäsuunnitelmani:
Löhötä, rentoilla ja hankkia ikimuistoisia muistoja.  Tälle kesälle ei ole mitään suuria suunnitelmia, vaan koko kesä muodostuu pienistä palasista, hetkistä ja retkistä. Kesä on itselleni juurikin sitä ihmisen parasta aikaa. On ihana viettää aikaa omalla takapihalla hyvän ystävän kanssa. Ottaa aurinkoa, sekä puhua kaikesta ja samalla ei mistään. Eli ainut suunnitelmani tälle kesälle on: Älä turruta itseäsi liiallisilla suunnitelmilla.

Lemppari kesäjuomani:
Ehdottomasti kaikki makusoodat! Päivän paras hetki on päästä terassille ja saada eteensä iso ja kylmä mangon makuinen soodavesi.

Lempi kesäpaikkani:
Ystäväni maatila on ihan ykkönen mitä tulee kesäiseen maalaisidylliin. Rantasauna, kevyesti virtaavaa vettä, sekä viheriöiviä laitumia. - unohtamatta lehmiä ja hevosia. Paikasta on tullut suosikkini myös muistojensa puolesta. Lähemmässä 10 vuoden ajan ollaan kokoonnuttu ystävien kesken lämmittämään rantasaunaa ja vaihtamaan kuulumisia. Joko juhannuksena tai ihan tavallisena lauantai-iltana. Toivottavasti nämä muistot ja "traditiot" jatkuvat vielä pitkään.

Hauskin kesämuistoni:
Hauskimmat muistot liittyvät juurikin tuohon edellä mainittuun tilukseen. Hauskimmat muistot sijoittuu juhannukseen muutaman vuoden taakse. Yleensä vietetään koko viikonloppu yhdessä, joten useammalle ihmiselle on aika rajallisesti nukkumapaikkoja. Kuitenkin sopu sijaa antaa ja jokainen on löytänyt oman paikkansa siskonpedistä. Tai jos ei siskonpedistä niin jostain muualta. Itse nukuin yhden juhannuksen vaatekomerossa patjalla. 😅 Myös ystäväni olivat toisena juhannuksena ottaneet omat majoitustarpeet mukaan ja pystyttivät pellolle teltan. Kuitenkin aamulla oli nauruissa pidättelemistä, kun ystäväni päivitteli, että muuten oli ihan hyvä nukkua mutta oli vähän epämukavaa, kun pelto ei ollut ihan tasainen. No myöhemmin telttaa kasattaessa epätasaisuuden syy selvisi. Teltta oli pystytetty keskelle lehmän p**kaa. Sen koommin ei ole telttoja näkynyt juhannuspelloilla. 😂

Suosikki grilliruokani:
Rakastan yli kaiken täytettyjä sieniä! Vappuna korkattiin ensimmäisen kerran kunnolla tämän kesän grillikausi, ja olihan niitä pakko ensimmäisenä vääntää.

Soittolistaltani tänä kesänä löytyy:
James Bluntia, sekalaisessa järjestyksessä. Olin vuosia sitten kova kuuntelemaan James Bluntin musiikkia ja nyt vähän aikaa sitten löysin herran uudelleen. Musiikki sopii hyvin kesäiltoihin. Sopivan letkeää mutta samalla herkkää. 

Eniten minua ärsyttää kesässä: 
Tähän ei ole edes kahta sanaa! ÖTÖKÄT! ÖTÖKÄT! ÖTÖKÄT! Inhoan yli kaiken kaikkia pörriäisiä ja mönkiäisiä! Myös viime viikonlopun jäljiltä ovat jalkani ja käteni "saaneet" jo ensimmäiset itikan paukamat. Inhottavaa!

Suosikki kesätuoksuni:
Juuri leikatun nurmikon tuoksu. Kesäfiilis suorastaan vyöryy sisälleni, kun sen tuoksun haistaa ensimmäisen kerran.

Odotan eniten tänä kesänä:
Pieniä kotimaan matkoja. Muutaman viikon päästä häämöttää reissu Turkuun, jossa vietetään ystäväni valmistujaisia. Tänä viikonloppuna taas auto starttaa kohti Haminaa, jossa pidetään uuden terassin kastajaisia ja samalla siemaillan viiniä hyvässä seurassa. Odotan myös kesäiltoja mökillä luonnon helmassa. Sekä kotipuuhastelua kun saa laittaa terassin ihan tip-top kesäkuntoon ja kyhätä omaa pikku kasvimaata.

Kolme asiaa, joista pidän eniten kesässä:
1. Kesän tuomaa rauhaa. Vaikka arjesta ei pääse karkuun kesälläkään on jaksaminen kesällä aivan erilaista. On aikatauluja ja puuhaa mutta silti arki-iltana jaksaa istahtaa vielä terassille tai mennä lenkille. Kesäntaikaa on juuri se, että tekee koko ajan mieli olla pihalla ja mennä. Syksyllä voi sitten taas murjottaa kotona viltin alla.
2. Pukeutumisen helppous. Ainakin Kouvolaa on hellitellyt ihanat helteet. Juurikin näinä päivinä suurin huolenaihe on: "onko nahkatakki liikaa vai pärjääkö pelkässä mekossa?" Ihanan helppoa!
3. Pyörivät vuosilomat tuovat ystäviä kotikonnuille. Joka taas tarkoittaa enemmän yhteisiä hetkiä ennen syksyn tuomia kiireitä. 


Mites sinä? Millaisia suunnitelmia sinulla on tälle kesälle?


Kommentit

 1. Ihana postaus ja kuvat! <3 Vasta leikatun nurmikon tuoksu on kyllä niin hyvä tuoksu! :) Kesällä on myös helppoa pukeutua, kun laittaa vaan mekon ylleen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina <3 :) Sanoppa muuta! Oispa aina yhtä helppoa :D

   Poista
 2. Hei olipa kiva summer tag! :) Täytetyt sienet ovat superhyviä, ja usein saankin syödä kaiken yksin sillä mieheni ei pahemmin sienistä välitä :D Vastaleikatusta nurmikon tuoksusta tulee kyllä ihana kesäfiilis, mutta täälläkin ötökät saisivat pysyä kyllä omissa koloissaan! :D Saanko napata tästä postausidean omaankin blogiin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavallaanhan toi on onni onnettomuudessa kun saa nauttia kaikki herkulliset sienet yksin :D ötökät sais kyllä pysyä veks!
   Ja toki saat napata idean blogiisi :) Tuun sitte lukemaan sun vastaukset :)

   Poista

Lähetä kommentti

Form for the Contact Page