JennAhola.fi

my style & my life - since 2015

Lukase lisää

Heitä hymy naamalle! Vaikka onkin maanantai..


Maanantai... taas se pirulainen on täällä! Ihan uusi viikko ja noh, se arki. Arvatkaa monta kertaa kuulin eilen lausahduksen: "ei kyllä yhtään huvittaisi mennä huomenna töihin". Voin kertoa... KOLMESTI! ja vieläpä kolmelta eri henkilöltä. Melkein teki mieli painaa katse kengän kärkiin ja vähän niin kuin ryhmänpaineesta myönnytellä, "niin, ei kyllä yhtään huvittaisi".  Vaikka valehtelun puolelle se olisi mennyt, sillä maanantaissa on jotain taikaa. Kyllä, olen pesunkestävä maanantai-ihminen! Ja ehkä vähän ylpeä siitä, sillä mielummin aloitan viikkoni uhkuen tarmoa ja oikeasti valmiina. Kuin, että käyttäisin energiaani jo edellisenä iltana voivotteluun. Sanotaan, että kauneus on katsojan silmässä, mutta rohkenisin väittää, että niin on myös kyllä onnellisuuskin. Demonstroin sen teille pienellä mielikuvitusleikillä:

Kuvittele mielessäsi kaksi henkilöä, jotka istuvat bussissa. Toinen toisella puolella ja toinen toisella. Molemmat ovat kasvot menosuuntaan, mutta bussin keskellä menevä käytävä erottaa heidät. Toinen näyttää iloiselta, kun taas toisen naama on mutrussa ja olomuoto muutenkin alakuloinen. Miksi? Molemmat heistä katsovat ulos bussin ikkunoista. Toinen tuijottaa alakuloisena kallionseinämää, joka jatkuu silmänkantamattomiin. Toinen heistä katselee aurinkoista hiekkarantaa. Väkisinkin toiselle nousee hymy naamalle.
Viikko voi alkaa tahmeasti ja maanantai voi olla viikon kamalin päivä. Mutta vain jos sinä niin päätät!  Mitä jos tänä maanantaina istuisit sinne bussin aurinkoiselle puolelle? Päätä jo heti nyt aamulla, että tästä tulee ihan hemmetin hyvä päivä!

Mahtavaa viikon alkua just sulle!💕

Kommentit

  1. Mä oon nyt uuden koulun myötä huomannut tulleeni maanantai ihmiseksi :D Vielä lukiossa kyllästytti maanantait, mutta nykyisin maanantaissa ei ole mitään vikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, että siellä on toinen maanantai ihminen :) joo, ei niistä kyllä nuorempana tykännyt yhtään, mutta nykyään niistä nauttii senkin edestä :D

      Poista

Lähetä kommentti

Form for the Contact Page