JennAhola.fi

my style & my life - since 2015

Lukase lisää

kohellusta kuvauskeikalla


Mä oon varmasti nähnyt unta! Tai hallusinaatioita

Nimittäin maailman mageimmasta graffitista tunnelin seinässä. Olin melkein 100 % varma, että tuon tunnelin seinässä komeili iso, vihreä Yodan pää. Kissanviikset sentään, ei muuten komeillut! Oonko mä oikeasti nähny jotain haaveunia, niin hienoista kuvausmiljöistä 🙊🙈

Oltiin sovittu tälle päivälle kuvaustreffit heti kun pääsin aamuvuorosta ja sännättiin Yodan metsästykseen. Hikikin meinasi töissä puskea, sillä halusin väenväkisin tuon muhkean, oranssin neuleen päälle. Sillä vihreän Yodan pään piti tuoda oranssiin paitaan, mutta muuten mustaan asuun kivaa kontrastia. Nooooo... mitenkäs meni sitten se toteutus? Räpättiin kuitenkin muutamat kuvat asusta, ettei ihan turhaan tuolle tietylle tunnelille olisi tullut ajeltua. Kotimatkallakin pyörittiin kaiken maailman kiertoreittejä kotiin päin, siinä toivossa, että se Yoda tunneli jostain putkahtaisi. Mutta ei.. Pitihän siinä luovuttaa, kun hämäräkin meinasi alkaa jo hiipimään, eikä niitä "oikeita" kuvia oltaisi keretty edes enää varmaan räpsimäänkään. 

Kyseiseen kuvauspaikkaan, ja juuri kyseiselle graffitille oltaisiin suunnattu siksi, että Yoda kuvien kera olisi ollut kiva tulla tännekin fiilistelemään eilistä elokuvailtaa. Meille tuli ihan sattumalta perheen keskeinen elokuvailta, kun käytiin katsomassa uusin Star Wars. Meillä oli Mikon kanssa liput hankittu jo aikaisemmin, mutta äitini ja veljeni innostuivat lähtemään samaan näytökseen myös. Hyvää tuuria oli myös matkassa, sillä paikat sattui melkein perätysten, mutta vain 1 rivin päähän. Leffan jälkeen oli helppo kaapata äiti kainaloon ja parkkipaikalla äitikin heitti heipat hyvin elokuvan omaisesti:
"May the Force be with you"
.... force oli, Yoda ei....


Mutta näillä kuvilla ja tunnelmilla mennään tämä perjantai!


Kommentit

Form for the Contact Page