JennAhola.fi

my style & my life - since 2015

Lukase lisää

mistä huomaa syksyn tulleen?


Flunssasta tietenkin! Ainakin täällä viilenevät ilmat tuo lähes poikkeuksetta syysflunssan tullessaan. Eli hienoissa merkeissä meni viime viikkoinen loma! Kerettiin kyllä piipahtaa Tallinnassa pienellä minireissulla. Kierreltiin vanhaakaupunkia, istuskeltiin idyllisissä kuppiloissa ja pyörittiin kaupoilla. Ehdottomasti hehkuttamisen arvoista oli reissussa meidän illallispaikka. Haluttiin johonkin ravintolaan vanhassa kaupungissa, ja semmoiseen jossa kukaan meistä ei ollut käynyt. Siinä illalla pikku sateessa kävellessä meidän huomion kiinnitti kiva keskiaikainen pillimusiikki. (pienen sneak peekin löydät mun instasta) Uteliaina mentiin katsastamaan ravintola - ja kyllä kannatti! Kaikki oli viimoisen päälle laitettu teeman mukaan. Koko kolme kerroksisessa ravintolassa loimotti suuria kynttilöitä pelkkänä valaistuksena, iso kivinen rakennus oli verhoiltu kokonaan suurilla seinävaatteilla, jopa tarjoilijatkin oli kaikki keskiaikaisissa vaatteissa. Menut oli toteutettu vanhanaikaisesti, eikä listalta löytynyt esim. ollenkaan pastaa tai perunaa. Ruoka ja palvelu oli erittäin hyvää! Kaikki viihdyttiin erittäin hyvin, joten pistä ravintola: Old Hansa ehdottomasti korvantaakse!

Siihen viimeaikaiset aktiviteetit sitten rajoittuukin. Muuten täällä ollaan oltu vällyjen alla visusti. Alan jopa epäilemään, että minion kuosiset yöpuvunhousut on juurtuneet muhun kiinni. Eilen yritin jo koulussa käyntiä, kun pelkäsin, että viikon poissa ololla tipahdan niin jälkeen kaikesta. Mutta ekan luennon jälkeen piti kipittää terkkarin tykö, kun pelkästään istumalla nousi tuskan hiki pintaan ja alkoi muutenkin hiipiä tosi hutera olo koko kehoon. Joten täällä sitä taas ollaan. Minion housut jalassa ja seilaan sohvalle tehdyn pesän ja sängyn välillä. 

Ehkäpä tämä tästä pikkuhiljaa! Oisko heittää mitään flunssan parannus vinkkejä?


Kommentit

  1. Flunssa on kyllä inhottava! Toivottavasti olo on jo helpottanut! :)

    Musta tuntuu että mullakin on yöhousut jo liimautuneet kiinni jalkoihin kun en ole käyttänyt lomalla muita vaatteita! :D

    VastaaPoista
  2. Juu elävienkirjoissa ollaan taas :) mut hei loma on silloin ollu just hyvä :D on ainaki rentoutunut ku hengaa vaan yöhousuissa :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Form for the Contact Page