JennAhola.fi

my style & my life - since 2015

Lukase lisää

Lokakuussa aion...


Ihan hullua, että nyt pyörähti käyntiin jo lokakuu! Kohtahan tämä vuosi on taputeltu 😱 No mutta nautitaan täysillä tästä loppu vuodesta! Ainakin tänne on luvassa vaikka mitä kivoja juttuja. Siispä kurkataan niistä muutamia mitä olisi luvassa nyt lokakuussa:

🍂 Mulla starttasi viimeinen kesälomaviikko. Kesästä ei ole enää tietoakaan, mutta työttömät illat antaa mahtavia mahdollisuuksia tehdä kaikkea kivaa. Ennenkaikkea odotan, että päästään ihan vaan viettämään kahdenkeskeistä aikaa. 

🍂 Kuvata ja esivalmistella tänne blogiin kaikkia kivoja juttuja. Mulla on taas pää täynnä idoita ja ispiraatio huipussaan, mutta just noi työt ja opiskelut on vienyt lähes kaiken ajan. Jotta tää homma ei pääsisi taas lässähtämään niin alkukuusta valmistelen mahdollisimman paljon blogihommia valmiiksi. Nyt vois muuten heittää ideoitakin, jos teillä sattuu niitä olemaan hihassa: onko mitään tiettyä mitä haluaisitte nähdä täällä blogissa?

🍂 Kiepsauttaa kaikki kaapit ympäri (viimeinkin) syksyä ja talvea varten. Aamut ei oo enään mitään lämpimimpiä ja meillä on kaikki neuleet vielä kaapissa ihan ylimmällä hyllyllä. Nyt kun niitä kerran alkaa kunnolla tarvitsemaan niin täytyy kollata kaikki syksy ja talvivaatteet kunnolla hollille. mulla Nytkin mulla on tällä hetkellä pyykkikoneessa pyörimässä ensimmäiset toppatakit. Kohta ne on taas puhtaan raikkaita ja käyttövalmiita!


🍂 Käydä hieronnassa ja panostaa kehonhuoltoon. Loppukesästä asti olen kärsinyt niska- ja hartiakivuista, eikä siitä voi syyttää kuin itseään. Mä nökötän sohvannurkassa todella epäergonomisessa asennossa tekemässä koulu- ja blogihommia. Jospa vaikka ihan kunnon ryhtiliike ja ihana hieronta auttaisi asiaan!

🍂 Suunnata peitto ja tyyny ostoksille. Ylempään viitaten myös peitivaatteet pitää uusia. Heti ensiviikolla olisi tarkoitus suunnistaa kaupoille ja satsata kunnollisiin tyynyihin ja peittoihin. Onhan nuo meidän nykyiset jo parhaat päivänsä nähneet, joten ei ihme jos niska alkaa oireilemaan.

🍂 Tuunata taas itselleni uudet syystennarit. Tällä kertaa olisi suunnittella semmoiset karvatupsumallit.

🍂 Juhlia omia syntymäpäiviä. Loppukuusta tulee lisää vuosia mittariin ja sitä olisi tarkoitus juhlistaa hyvin rauhallisissa merkeissä muutaman ystävän ja hyvän ruuan merkeissä. Tietääkö siitä, että on tullut vanhaksi kun ei jaksa enää edes omia synttäreitään ihan juhlimalla juhlia? 😁


🍂 Lähteä rapakon taakse shoppailureissulle. Päätettiin varata pieni minireissu Tallinnaan ja ottaa pieni, muutaman päivän irtiotto arjesta. Luvassa olisi rentoa turistimeininkiä ja tottakai vähän shoppailua!

🍂 Kaivaa ensimmäiset joulukoristeet esiin ja aloittaa glögikausi. Koitan hillitä vielä hetken itseäni, mutta varmasti loppukuusta on jo pakko avata joulukaappi (kyllä luit oikein, meillä ei ole siivouskaappia vaan meillä on joulukaappi 🙈) ja ripustella ensimmäiset jouluhärpäkkeet esille. Jouluomena limsaa en voinut vastustaa, joten sitä löytyy jo kaapista mutta glögiä ei ole vielä tullut keitettyä. Sekin täytyy korkata ehdottomasti tämän kuun aikana!

🍂 Mökkeillä kirpeässä syysilmassa. Vaikka kesä on ohi, ei silti mökkikausi vielä ole! Odotan jo innolla, että tässä kuussa päästään vielä mökille puuhastelemaan ja nukkumaan viileään aittaa!

Ihanaa lokakuun alkua teillekin! Mitä suunnitelmia teillä muuten on? 😊

Kommentit

Form for the Contact Page