JennAhola.fi

my style & my life - since 2015

Lukase lisää

tuunaa ihanat rusettitennarit kevääksi

Sunnuntai on virallisesti pyhitetty kotoilu ja löhöily päiväksi, mutta jottei aika kävisi liian tylsäksi niin tässä pieni ja todella helppo tuunausvinkki. Ja mikä parasta: tää on niin simppeli, että tän voi toteuttaa vaikka sängyssä maaten! 

En kutsuisi tätä miksikään DIY- projektiksi, koska kyseessä ei ole tosiaan kuin nauhojen vaihdosta. Mutta kattokaa miten söpöt kevät kengät näistä tuli 😍 Eikä hintaakaan näille tullut kun alle 20 €!Tarvitset:

Tennarit (H&M 9,99€)
Silkkinauhaa 2 x 2m (Sinelli n.7 €)

Ihmesienen & tahranpoistajaa - jos putsaat vanhat tennarit uuteen kuosiin.


1. Irrota vanhat nauhat ja pujota silkkinauha kärkipäästä molemmista rei'istä. Tasaa nauhat niin, että molemmille puolille jää yhtä pitkä pätkä narua. 

2. Pujota nauhat ristikkäin aina yläkautta ja muista levittää silkkinauha täyteen leveyteen. Näin saat näyttävimmän lopputuloksen.

3.  Jos tennareissasi on takana ripustuslenkki, pujota nauhat ristiin lenkin läpi. Tuo päät eteen ja solmi rusetille. Jos nauhojen päät on vielä pitkät, kiepauta ne nilkkojen ympäri muutaman kerran ennen rusetin tekoa. Näin saat ballerinamaisen lookin!


Vinkki: Jotta silkkinauhat kestäisivät mahdollisimman pitkään, eivätkä lähtisi rispaantumaan: polta / sulata siististi nauhojen päät.


Kommentit

 1. Oi aivan älyttömän suloinen lopputulos ♥ Täytyy ehdottomasti laittaa muistiin, että jos joskus kaipaa tennareihin hieman tyttömäisyyttä mukaan :)

  ♥: Ane

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa! Näinkin pienellä jutulla saa niin kivasti näköä noihin kenkiin :)

   Poista
 2. Voi miten ihanat ! Heti saa paljon naisellisemmat ja sievemmät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! :) varsinkin toi vaaleanpunainen tekee noista ihan super tyttömäiset :)

   Poista
 3. Ihana idea<3 Upea lopputulos<3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Form for the Contact Page