JennAhola.fi

my style & my life - since 2015

Lukase lisää

punainen silmämeikki
yay or nay?

Viikonlopun kunniaksi olisi luvassa vähän säihkettä ja pienimuotoinen meikkivinkki!

Mä olen saanut viettää kaksi päivää ihan rauhassa vain kotosalla ja nauttinut siitä, että on saanut olla tekemättä mitään. Tai "mitään" ja "mitään"... Kotipuuhastelua ja blogihommia on pääosin tullut tehtyä.

Instagramin puolella seuraan aktiivisesti meikkitutoriaaleja, ja ihan ehdottomaksi suosikikseni on noussut Huda Kattan, joka on noussut maailmanlaajuiseksi meikkitähdeksi. Melkein voisi sanoa guruksi. Enkä ihmettele laisinkaan naisen saamaa suosiota. Ainakin minuun (ja ilmeisesti moneen muuhunkin) tämän naisen meikkiklipit uppoaa. Ne ovat toinen toistaan kauniimpia ja inspiroivempia. Ja juurikin näistä videoista on tämänkin postauksen meikkisaanut inspiksensä. Aikani kun olin videoita tuijotellut, marssin kauppaan, ostin napin punaista luomiväriä ja pistin pensselit viuhumaan.
Ensi alkuun olin kyllä skeptinen punaisen luomivärin suhteen. Vaikka tutoriaaleissa se näytti aina hyvältä, olin vähän epäileväinen miten se sopii minun talven jäljeltä kalman valkeisiin kasvoihin ja sinivihreisiin silmiin. Mutta vastaustahan ei voinut saada kuin kokeilemalla. 
Ja täytyy kyllä pisteet heittää noille H&M Beutyn luomiväri napeille, jonka avulla tätäkin meikkiä oli helppo lähteä kokeilemaan. Vaikka olin pidempään kuolannut juurikin Huda Beutyn ihania punaisen sävyjä sisältävää Rose Gold Edition palettia, en silti uskalla sitä hankkia käsiini ennen kuin tuli kokeiltua miltä se punainen väri näyttää omassa naamassa. Siksi kaupasta oli helppo hakea vain yhden napin verran punaista luomaria, tuli sitä käytettyä tai ei, niin ei ole iso uhraus lompakolle. 

Täytyy kyllä nyt myöntää, että epäilyistä viis! Tykkäsin ihan tajuttomasti ja onneksi uskalsin testata! Mutta jos ihan rehellisiä ollaan, niin ei tätäkään meikkiä ihan ilman kommelluksia ekalla kerralla tehty... Ja siitä pieni vinkki alempana postauksessa 😅
Nyt kuitenkin tätä punaista smoky eye meikkiä onkin nähty viimeisen viikon aikana useamminkin kasvoillani. Ihanan pirteä ja sopivalla tavalla räväkkä. 
Kannattaa ehdottomasti kokeilla! 😍 Ehkäpä vaikka jo tämän viikonlopun riennoissa 😉


meikkituotteet:

pohja // 
Max Factor - skin luminizer {meikkivoide}
Rimmel - stay matte {puuteri}

varjostus & korostus //
Nyx - wonder stick {puikko}
Rimmel - Kate {puuterimainen}

silmät //
Rimmel - exaggerate {dip liner}
Maybelline - the colossal volum express {maskara}

luomet // 
Maybelline - eyestudio (natural impact)
H&M Beauty - infinite impact eyecolor (triple raspberry) 

huulet // 
H&M Beauty - matte lipcolor (route 66)VINKKI!! :  
Suosi näin värikkäitä luomivärejä laittaessa luonnonvaloa. Ensimmäisen kerran tätä punaista testatessa, meikkasin pimeässä kylpyhuoneessa ja lopputulos oli ulkona aivan erilainen kuin aamulla peilistä katsoessa. Opin kantapään kautta, että huonossa valaistuksessa värisävyt eivät pääse oikeuksiinsa ja onnistuinkin laittamaan luomiväri a-i-v-a-n liikaa ja todellisuudessa lopputulos oli enemmänkin turpaan saaneen näköinen kuin kaunis punainen smoky eye 😂


Vai mitä mieltä olette? 
Laitetaanko punainen meikki jatkoon vai ei?

Kommentit

Form for the Contact Page