JennAhola.fi

my style & my life - since 2015

Lukase lisää

koska viimeksi?

Sunnuntai, ihana pyhitetty lepopäivä! Mulla oli vielä eilen suuria suunnitelmia tälle yhdelle vapaa päivälle, mutta tämä päivä taitaakin kulua ihan kotona hengaillen. Olin haaveillut vähän kuvailureissuista kivassa kevät säässä, mutta ihanat auringonpaisteet päättyivät jo menneen viikon lopulla. Ja nyt kun olisi aikaa, ulkona tuulee niin, että tukka lähtisi päästä ja ilma on harmaa ja kolea. Unohdetaan siis kevätkuvat! Katsastetaan mielummin vähän vanhempia asukuvia, ja niiden kera olisi kuulumisia tämmöisen rennon "koska viimeksi?" - kyselyn muodossa.Viimeksi minä ilahduin: hyvästä palautteesta koulutyöstä. Hyvästä seurasta. Hyvästä jalkahieronnasta rankan päivän jälkeen. Tässä viikossa on ollut paljon ilahtumisten aiheita! 😊

Viimeksi minä nauroin: eilen illalla käytiin Mikon ja mun ystävän kanssa parilla, ja siinä kuulumisten vaihdon lomassa tuli kyllä naureskeltua moneen kertaan. 💓💕 Myös tässä aamutuimaan olen koteloitunut sohvanpohjalle ja telkkarissa pyörii How I met your mother, jonka jutuille on tullut naurahdettua jo useampaan otteeseen.

Viimeksi minä itkin: taisi olla tämä "pieni" meltdown 😬

Viimeksi minä suutuin: hiljaa mielessäni huoltoasemalla. Vietiin autokorjaukseen, tarkalleen ottaen lamppujen vaihtoon. Tunnin päästä saatiin auto takaisin, mutta oltiin 180 euroa köyhempänä. Siinä kassalla pääsi hiljaa pään sisällä pari ärräpäätä. Miten voi kahden lampun vaihto olla noin kallista? Voi hyvää päivää!

Viimeksi minä häkellyin: alkuviikosta kun meillä oli koulussa työnä luoda markkinointisuunnitelma jenkkiläiselle soul-artistille. Projektin esityspäivä oli alkuviikosta ja meidän oli tarkoitus esittää luomus hänen managerille ja muulle luokallemme, mutta juuri ennen meidän aloitusta tämä itse artisti asteli ovesta sisään. Kyllä siinä naama valahti valkoiseksi, sydän alkoi hakkaamaan ja hyvä että sanaa sai enää suusta. 😂

Viimeksi minä kokeilin jotain uutta: ei oo luvassa mitään uutta ja villiä. Nimittäin viimeisin uusi kokeilu on ollut kahden uuden huulipunan kokeilu.  💋💄

Viimeksi minä urheilin: yritin epätoivoisesti aloittaa jonkunlaisen kuntokuurin. Olisi ehkä pitänyt aloittaa vähän rauhallisemmin, eikä heti alkuun vetää täysillä veren maku suussa. Tein youtubesta HIIT-treenin ja meinasin kuolla. Ehkä elämäni hirveimmät 8 minuuttia. Ja voin kertoa, en tehnyt toista kertaa. 💪

Viimeksi minä luin: tässä aamusella muiden blogeja pädillä. Ja sivusilmällä koko ajan vilkuilen HIMYMin tekstityksiä.

Viimeksi minä herkuttelin: tänä viikonloppuna. Meillä molemmilla on melkein koko viikonloppu töitä, joten ajateltiin viettää se pieni yhteinen aika yhdessä kotona hyvän ruuan ja leffan parissa.


Viimeksi minä ostin: muutaman huulipunan, uudet aurinkolasit kevääksi ja muutamia sisustus juttuja kotiin. Varmasti kaikki niistä tulee vilahtamaan enemmin tai myöhemmin täällä 😉

Viimeksi minä tapasin: ystävääni illalla. Pidettiin ystävälleni vauvavapaa hetki. Juotiin yhdet siiderit ja vaihdettiin kuulumisia.

Viimeksi minä päätin: ottaa itseäni niskasta kiinni ja pitää kunnon puuhapäivän. Mulla on yksi vapaa päivä, ja ajattelin pyhittää sen kodin supersiivoukseen. Pistän kodin kevät kuntoon pesemällä koko kodin lattiasta kattoon ja käyn kaikki kaapit läpi ja hankkiudun eroon kaikesta turhasta roinasta jota meillä on kaapit pullollaan.

Viimeksi minä inspiroiduin: punaisesta silmämeikistä, röyhelöpaidoista ja kirjailluista farkuista.

Viimeksi minä kuuntelin: työmatkalla Enrigue Iglesiasta ja kaikkia muita meneviä lattaribiisejä 😀 Kun pirteät lattarimusat raikasi korvissa, ei haitannut enää yhtään talsia loskassa sukat märkinä!💃

Kommentit

Form for the Contact Page