JennAhola.fi

my style & my life - since 2015

Lukase lisää

Party like Gatsby 2017Huomenta sinne kaikille! 

Ei tehdä tästä viikon aloituksesta yhtään kankeaa, vaan palataan hetkeksi toissa viikonloppuun: Helsingin reissuun ja Party like Gatsby kekkereihin. 

Pakattiin tammikuun vikana viikonloppuna pieni auto täyteen glitterpantoja ja makuupusseja ja suunnattiin ystäväni kanssa Helsinkiin, jossa oli tarkoitus viettää tyttöjen kanssa rento viikonloppu juhlien ja sunnuntai brunssin merkeissä.

Koko reissu ja viikonloppu hujahti kyllä todella nopeasti. Saavuttiin Helsinkiin jo hyvissä ajoin lauantaina ja päästiin suoraan yöpaikkaan laittautumaan. Ilta kahdeksaan mennessä oli jo poksautettu kuohuvat ja joka ikinen peili ja mahdollinen meikkauspaikka oli vallattu. Yhdeksän jälkeen suljettiin kämpän ovi, ja jälkeemme jäi vain lattialle varisseita strasseja ja tanakka hiuslakan tuoksu.

Itse kekkerit oli kyllä todella hienot! Vanhalle ylioppilastalolle saavuttaessa pihalla odotti hulppeat sisäänkäynnit ja pihalla saapuvia juhlijoita viihdytti jongleerajat. Jokainen juhlija oli pistänyt parastaan ja oli ihana katsella sitä pukuloistoa. (oli kuin Linnan juhlat konsanaan!) Just se tälläisissä juhlissa on parasta!. Vaikka väkeä oli t-o-d-e-l-l-a paljon, oli juhlissa koko ajan ihanan kiireetön ja hyvä fiilis. Ei tarvinut änkeä (outoa, ettei täydessä baarissa tarvinnut kyynerpäätaktiikkaa?) ja pitkistä jonoista huolimatta ihmiset jonottivat kiltisti. Juurikin tuon väenpaljouden takia ei esiintyjistä nähty sen kummemmin mitään, mutta bandin soittaessa tuli kyllä tanssittua jalat niin helliksi, että oli tuskaa yön pikkutunteina juosta junaan! Joten kaiken kaikkiaan erittäin onnistunut ilta! 😊🎉
Juhlien jälkeen yö sujui siskonpeti meiningillä, tiukassa sikiöasennossa pienellä sohvan pätkällä. Seuraavana päivänä suunnattiin Helsingin keskustaan brunssille. Löydettiin Kampista kaikkien nälkään sopiva paikka. Istuttiin ajan kanssa, enkä kyllä muista koska viimeksi olisin syönyt noin paljon! 😀 Onkohan Helsingissä muutenkin tarjolla jotain erilaista appelsiinimehua kun se maistui niin kumman hyvälle? Vatsat killillään oli paljon mieluisampaa ajaa vielä pari tuntia takaisin kotiin.
Kiitos vielä tytöille reissusta ja seurasta 😘

^ kuvat 1 & 4 (c) Henri Juvonen PhotographyKommentit

Form for the Contact Page