JennAhola.fi

my style & my life - since 2015

Lukase lisää

my everyday essentials

Tällä kertaa olisi esittelyssä eniten kulutettuja kosmetiikka suosikkeja, jotka ovat ehdottomasti ihan  joka päiväisessä käytössä. Eikä näitä ilman käynnistyisi yksikään arkiaamu. Joitakin kohtaan olen ollut jo vuosia hyvin merkkiuskollinen ja jotkin on vasta viime aikoina päässeet kokeiluun ja ovat jo vakiinnuttaneet oman paikkansa kylpyhuoneenkaapissa. 
Joten asiaan! Mitä kosmetiikkaa tulee käytettyä ihan päivittäin?


NIVEA Soft : Ihan ehdoton kestosuosikkituote! Tätä ilman en voisi mitenkään elää. Mulla on aina, vuoden ajasta riippumatta kasvoilla hyvin pintakuiva iho. Tämä perus marketeista saatava rasva on ollut mulla käytössä niin kauan kuin muistan. On tässä välissä sattunut muutama syrjähyppy, mutta aina olen nöyränä palannut marketin hyllystä ostamaan tätä tuttua ja turvallista Niveaa. Tämä pitää ainakin omat kasvoni koko päivän kosteina, imeytyy nopeasti eikä tuo Nivean ihana tuoksukaan tule vielä näiden vuosien jälkeen korvista ulos. Se sisältää jojobaöljyä sekä E-vitamiinia, eikä jätä kasvoja ollenkaan rasvaisen oloiseksi, vaan imeytyy nopeasti ja huomaamattomasti iholle. 

NIVEA Lip Butter (Raspberry Rosé) : Huulirasva addiktio on myös kulkenut mukana läpi elämän. Ja jossain kohtaa huomasin, että niitä normaaleja huulirasvoja kului mieletöntä vauhtia, koska huulet eivät olleet ikinä tarpeeksi kosteutetut. Sitten tutustuin tähän Nivean Lip Butteriin. Juurikin siksi, että luin netistä sen paksummasta ja enemmän kosteuttavasta koostumuksesta. Se sisältää Hydra IQ -teknologian, sheavoita sekä manteliöljyä, ja kuten nimestä voi päätellä se on paljon paksumpaa ja "voimaisempaa" kuin normaalit huulirasvapuikot. Varsinkin pakkanen ja suuri mattahuulipunien kulutus kuivattavat huuliani tällä hetkellä. Mutta sipaisu tätä vie kuivuuden mennessään. Plussaa myös tuosta ihanasta vadelman tuoksusta, ja riittoisuudesta!


Got2b Glued Blasting Freeze Spray (Schwarzkopf) : Kunnon pitävyyttä lupaava ja hyvän tuoksuinen hiuslakka, joka on siloittanut niin aamuisen takkutukan kuin pelastanut monet juhla- ja tanssikampaukset. Alunperin juurikin tuon tanssiharrastuksen myötä tykästyin tähän hiuslakkaan. Eikä ole vielä ikinä tarvinut pettyä sen pitävyyslupauksiin. Edes peli-päivinä kun tukkaa tuli heilutettua tanssiessa enemmänkin, ja pelinkin jälkeen kiharat oli vielä oikein kuosissaan. Todella hyvä pito tuo mukanaan kylläkin tahmaisuuden tunnetta, varsinkin jos tätä intoutuu suihkimaan vaikka kiireessä liikaa. Mutta tämän vihreän teen ja limen tuoksu on erittäin ihana!

Batiste Cherry kuivashampoo : Tämä on rehellisesti sanottuna elämäni ensimmäinen kuivashampoo, ja se on vasta äskettäin hankittu. Ja heti kättelyssä se nousi yhdeksi luottotuoteekseni. Eikä suotta! Jos päälakea koristaa aamulla enemmänkin harakanpesä, kuin prinsessan kruunu on kaikki vielä ihan pelastettavissa tämän kuivashampoon avulla. Tämä on toki ensimmäinen kuivashampooni, eikä siksi vertailukohteita ole mutta tykästyin tähän niin paljon, että varmasti ostan tätä uudestaan. Valitsin tämän kaupanhyllystä juurikin tuon kirsikkaisen tuoksun takia. Olisin kyllä voinut lukea vähän tarkemmin, koska tästä lähtee aika rajusti vaaleaa väriä ja äsken gooletellessani huomasin, että Batistelta löytyy myös suklaista kuivashampoota juuri ruskea tukkaisille. 🙈 Ehkä sitä sitten ensi kerralla! Mutta Batisten kuivashampoota kyllä koostumukseltaan suosittelen lämpimästi. Tuolla saa freshattua hiuskuontalon ja lisättyä kuohkeutta, jos aamulla tukka tuntuu liian lirulta, eikä ihan hiuslakalla ja tupeerauksella halua hiuskia rasittaa.Victoria's Secret Hydrating Body Lotion : Mikään ei ole ihanampaa kuin käydä päivän päätteeksi tulikuumassa suihkussa ja sen jälkeen hölvätä itseensä ihanalta tuoksuvia vartalovoiteita. Juurikin näiden VS:n rasvojen ihanien ja voimakkaiden tuoksujen takia näitä on kertynyt yksi jos toinenkin kaappiin. Kuvassa näkyvät tuoksut Endless Love ja Pure Daydream on uusimmat tuoksut, jotka oli pakko napata halpallin alennushyllyltä kun puteleilla ei ollut kuin n.5 euroa hintaa.

 Perus vartalovoiteita hyllystä löytyy Mango Temptation, jossa tuoksuina on nektaria, mangoa ja hibiskus -kukkaa. Voiteessa myös hoitavaa aloe veraa ja rauhoittavaa kamomillaa. Ihanan makea, mutta hyvin voimakas tuoksu. Toinen on Endless Love joka on paljon raikkaampi ja virkistävämpi. Tuoksuina vartalovoiteessa on granaattiomenaa, omenankukkia, persikkaa ja ylang-ylangia. Se hellii myös ihoa, koska se sisältää myös aloeta ja kaurauutetta sekä E- ja C-vitamiineja.

Victoria's Scret Ultra-moisturizing Hand & Body cream Käytössä mulla on tällä hetkellä yksi tuubimallinen käsi ja vartalovoide ja kaksi perus vartalovoidetta. Tuo tuubi on koostumukseltaan paksumpaa ja sisältää kosteuttavaa avokadoa, manteliöljyä ja hoitavaa hunajaa.Siksi se kosteuttaa ainakin omaa ihoani tehokkaasti myös näin talvisin. Tuoksuina tässä on orkideankukkia ja vaaleanpunaista herukkaa. 

Jos vartalon iho on päässyt kuivumaan oikein kunnolla, tulee suosiolla vedettyä iholle iso kerros tuota Nivean rasvaa. Mutta nämä VS:n vartalovoiteet toimivat itselläni ns. arjenluksustuotteina, kun halun vähän "laittautua" suihkun jälkeen. Mielikin virkistyy kummasti kun tuoksuu huumaavan hyvälle vielä pitkään suihkun jälkeen.


Victorias Secret mini parfyymit : Kuten varmaan kaikista edellisistä tuotteista tuli huomattua, niin olen hyvin perso kaikelle ihanan tuoksuiselle. Joten ei tule yllätyksenä, että hajuvedet ovat myös suuressa osassa myös ihan arkikäytössä. Nämä minimallin putelit sain Mikolta toissa vuonna joululahjaksi. Käytiin yhdessä Helsingissä ostosreissulla, ja VS:n liikkeessä tuoksuttelin yhtä parfyymia, jonka tuoksua Mikko ei enää jälkikäteen muistanut, joten päätti hän tilata Ruotsista paketin, josta löytyi n. kymmenen minikokoista tuoksua 😁 Nämä on ihan superkäteviä pienen koonsa puolesta! Mihinkään tuoksuun ei ennätä kyllästyä, ne saa helposti napattua mukaan ja valinnan varaa on laittaa vaikka joka päivälle erilaista tuoksua. 👌

Kommentit

Form for the Contact Page