JennAhola.fi

my style & my life - since 2015

Lukase lisää

iltakymmenen hyvä idea...


Heippa kaikille!
Koitin teille jo aikaisemmin hotellihuoneesta kirjoitella terkkuja, mutta padillä kirjoittaminen osoittautuikin hankalammaksi kuin luulin. Noh, nyt uusi yritys!

Osaatteko jo arvata mihin tuo otsikko viittaa? Tai kuvatkin sen kertoo. Taas se on täällä! Nimittäin joka vuotinen otsatukka on taas tehnyt paluun. Pidemmän aikaa kaipasin tukalleni jotain uudistusta. Tummana halusin sen pitää mutta malli oli... tai no, eihän sitä ollut. Laittaminen on hankalaa kun tukka oli täysin malliton ja vain roikkui. Mikään tupeeraminen tai kiharrus ei auttanut tuohon tasapaksuun pötköön. Koitan kovasti kasvattaa tukkaa, ja olen alkanut kitsastella leikkuun suhteen (mitä ei kylläkään pitäisi tehdä), mutta silti haikailin tämän joka talvisen otsatukan perään. Jahkasin monta viikkoa, että leikkaanko vai enkö. Sitten yksi ilta, kello kymmenen kaivoin vain keittiösakset kaapista ja kipitin kylppäriin. Ei se ihan niin vain ilmestynyt, vaan piti sakset kädessä ravata muutaman kerran olohuoneen ja kylpyhuoneen välillä kysymässä "leikkaanko oikeesti?" Ja joka kerralla sain toinen toistaan turhautuneemman vastauksen "senkun leikkaat". Loppujen lopuksi keräsin kaiken rohkeuden ja vuorasin muovipusseilla lavuaarin, etten saa viemäriä tukkoon. Huokasin syvään ja mietin, että kasvaahan se tukka takaisin. Ja naps vain alkoi leikkuu 💇👌

Ja nyt, kun tätä on muutaman viikon ajan katsellut ja totutellut, niin täytyy myöntää, että ihan kivahan tästä tuli! Puolet leikkuu paineesta katosi suoraan kun halusin ylipitkän ja rikotun mallin. Ei ole vaarallisita jos se nyt jostain kohdasta humpsahtaa vähän vinoon, niin parin viikon välein tätä olisi napsittava, ettei ala peittämään silmiä. Nytkin otsatukka alkaa olla lyhennystä vailla ja voi paikkailla joitain koloja joita olen viimeksi saanut aikaan. 😁 Onneksi hiukset uusiutuu ja varsinkin itselläni kasvaa todella nopeasti, joten näillä voikin hyvällä mielellä vähän leikitellä!


Kaikkea uutta ja jännää tapahtuu myös muuallakin kuin pään ulkopuolella. 

Tällä viikolla ennätän nukkua kotona vain kaksi yötä, kun juuri palasin muutaman päivän koulutusreissulta Jyväskylästä. 
Matka oli kyllä m-a-h-t-a-v-a !! päivät oli kyllä tupattu täyteen kaikkea, ja eilen aikakin loppui vähän kesken, mutta voi kuinka paljon opinkaan koko reissussa! Kyllä kannatti lähteä, vaikkakin tälläiselle kotihiirelle tämmöiset yksin reissaamiset onkin stressaavia 🙈 Reissusta teki rankemman todella aikaiset herätykset. Joka aamu herätyskello pirahti ensimmäisen kerran 4:30, hyi!
 Reissuista tulee myös aina mieleen hotelliaamiainen - Oi nam! Ei tosin tällä reissulla, koska mun piti olla pois hotellista jo ennen aamupalan alkua. Mutta kiitokset kyllä mukavalle respapojalle, joka antoi mulle ensimmäisenä aamuna kumminkin kolmioleivän ja pahvikahvin 😁 Mutta kyllähän nyt muutamasta päivästä selviää! Eilen illalla tulin takaisin kotiin ja ensimmäisenä suunnattiin pieni muotoisille treffeille ravintolaan syömään. Kyllä oli ihana tulla kotiin, köllähtää kainaloon ja masu oli täydempi kuin moneen päivään. 

Nukuttuakin tuli melkein kellon ympäri ja voi vitsi miten ihanaa oli herätä ilman herätyskelloa! 
Tätä ihanaa kotoilua ei kuitenkaan kestä kauaa, kun kohta puolin pitää alkaa purkamaan reissukassista likapyykit pois ja pakata uudet kuteet tilalle ja taas mennä. Tällä kertaa tyttöjen reissulle Helsinkiin. Mukaan pitää pakata niin brunssikuteita kuin 20- luvun mekkoja, sulkia ja helmikoruja. Nimittäin illalla ollaan suuntaamassa Helsingissä Party like Gatsby kemuihin.
 Ootteko kuulleet niistä? Tai onko joku muukin jopa tulossa sinne? :)


Melkoista haipakkaa siis taas tämä viikko! Mutta ei haittaa! 
Sitä vartenhan tämä elämä on, että mennään, tehdään ja koetaan kaikkea uutta :)Kommentit

Form for the Contact Page