JennAhola.fi

my style & my life - since 2015

Lukase lisää

vihdoin on lupa rentoutua!


Heissan sinne ruutujen tuolle puolen! Yksi lomalainen täällä vain teille huhuilee.
Kyllä, nyt se on vihdoin koittanut, nimittäin joululoma! Ei varmaan kenellekään blogia lukevalle tule enää yllätyksenä, että täällä päässä arki on aika kiireistä. Joten siitä ei nyt aloiteta taas tällä kertaa. Aloitetaan hehkutukselle, että nyt seuraavat kolme viikkoa matkin naantalin aurinkoa ja minulle ei ole muuta kuin aikaa. Koulu päättyi keskiviikkona kun kävin suorittamassa viimeisen tentin. Ja ette usko mikä helpotuksen tunne valtasi koko kropan kun tajusi, että nyt ei tarvitse enää puurtaa, kaikki on suoritettu ja nyt saa keskittyä aivan kaikkeen muuhun kuin kouluun. 

Hehkutetaan myös siitä, että lomalle oli entistä kivempi lähteä kun keskiviikko aamuna sähköpostiin kilahti viesti, että eräs työläämpi markkinoinnin tehtävä on arvioitu. Ja arvatkaa mitä! Paras mahdollinen arvosana sieltä nasahti!!!! Hymy oli kyllä niin herkässä koko loppu päivän ja oikeasti liihottelin koulunovesta ulos. Koulutaustaa jos vähän avataan niin kymppejä ei ole kamalasti näkynyt aikaisemmin minun totarissani. En ole ollut koulussa ikinä huono, mutta en mikään hyväkään. Olen aina ollut aika keskiverto. Semmoinen tasainen seiska puolen oppilas. Tottakai tätä mahtavaa numeroa oli pakko myös tekstiviestillä hehkuttaa äidilleni, koska ei hänkään minun todistuksiani katselleena ole siellä montaa moista numeroa nähnyt. Lupasi laittaa jopa jokaisesta vitosesta (eli kympistä) kymmenen euron setelin kehyksiin ja saan ne sitten valmistujaislahjaksi 😄  Katsotaan montako kehystä kertyy näiden vuosien aikana.

Kaiken kiireen keskellä täälläkin on ollut hiljaisempaa. Lisä stressiä en ole blogista onneksi onnistunut luomaan itselleni, koska harrastuksena kun tätä tekee niin ei tästä saa tehdäkään mitään pakko pullaa ja pelkkää suorittamista. Täytyy myöntää, että kyllähän se nyt harmittaa kun ideoita kaikkiin kivoihin postauksiin olisi mutta ei ole aikaa kirjoittaa. Kaikkia kivoja asuja olisi kuvattavana mutta ei ole vapaata silloin kun on vielä valoisaa. Mutta nyt kun ei ole kuin aikaa alan tuuppaamaan teille niitä postauksia ulos ja lomalla on enemmän aikaa kuvatakin :) Joten hang in there!


Jouluvalmistelut pitäisi myös vihdoin kohta aloittaa! Koko joulukuu on hurahtanut kamalan nopeasti. Jouluvalmistelut pitäisi myös aloittaa ihan pikimmiten. Auttamattoman myöhässä ollaan liikenteessä, koska eipä jouluukaan ole enää kuin viikko aikaa. Hurjaa! Kiire tulee hakea kuusi ja vuorata asunto hopeisilla pörrönauhoilla. Joulukorttienkin lähetyspäivä hurahti ohi huomaamatta 😅 Mutta eikö vanha sanontakin kerro, että hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty? On meilläkin hyvät suunnitelmat näihin valmisteluihin ja enää puutuu toteutus ja kunnon joulusiivo 😊 Onko siellä muita joulun suhteen mattimyöhäisiä?


Kommentit

Form for the Contact Page