JennAhola.fi

my style & my life - since 2015

Lukase lisää

Q & A vastaukset

Tässä näitä nyt olisi! Nimittäin sain nakutettua teille vastaukset lähettämiinne Q&A kysymyksiin. Kiitos hurjasti jokaiselle kysymyksen lähettäneille 💖 Olitte keksineet tosi mielenkiintoisia kysymyksiä, ettekä päästäneet mua kyllä helpolla 😁
 Kiitos ja kumarrus vielä kerran!


Mitä asioita arvostat elämässä?
Terveyttä ja ihanaa perhettä ja lähipiiriä. Just yks päivä pysähdyin miettimään miten ihana perhe ja läheiset mulla on. Siitä saa olla kiitollinen, koska se ei valitettavasti oo itsestään selvyys aina.

Mikä tekee sinut onnelliseksi?
Tietynlainen tasapaino elämässä. Kun kaikki on hyvässä balanssissa ja stressikertoimet minimissä niin harmaa arkikin on täynnä onnea. Ja tietty mikko tekee  😘
 (+ ihan just nyt tällä hetkellä kohta alkava joululoma!)

Paras muisto lapsuudesta?
 Kun mä olin ihan pieni ja olin kipeänä niin iskä jäi kotiin vahtimaan mua. Ja me askarreltiin yhdessä puulevystä mekaaninen joulutonttu, jolla liikkuu jalat ja kädet kun vetää narusta. Unohtui kuumeet ja flunssapöpöt kun oli niin kiva puuhastella jotain tollaista pientä yhdessä. Se tonttu kaivetaan edelleen joka joulu esiin ja se on yksi mun lempi koristeista ja asioista koko joulussa. 💖 Alkaa kyllä olla kahdenkymmenen vuoden aikana tontun vanusta tehty parta vähän harventunut

Bonus: Ei nyt ihan paras, mutta näin jälkeenpäin naurattava muisto: ollaan ystäväni kanssa saatu 2 viikkoa kotiarestia kun karattiin heppatallille. #Thuglife 😎

Miten kuvailisit itseäsi tuntemattomille?
Sanoisin, että voin alkuun vaikuttaa tosi hiljaiselta tuntemattomien keskuudessa, mutta oon hihittävä papupata kun muhun tutustuu. Joten sanoisin, että kärsivällisyyttä ja tutustutaan.😊

Unelmiesi matkakohde?
Pariisiin on kyllä pakko päästä elämän aikana! Aika klisee.... Myös kaikki trooppiset paikat on aina kiehtonyt. Mä oon ehdottomasti enemmän rantaloma kuin kaupunkiloma tyyppiä! Joku Bora Bora vois olla kyllä tähän saumaan aika jees!

 Elämäsi paras päivä?
Toivottavasti vielä edessä.Mä oon erittäin onnellinen jokaiseen päivään tällä hetkellä mun elämässä. Tuntuu, että nyt viimeisen vuoden aikana on alkanut loksahtaa palasia oikeille paikoilleen.

 Millaista piirrettä arvostat eniten ihmisissä?
hyväsydämisyyttä ja rehellisyyttä. Sitä että nähdään omaa napaa pidemmälle 😊

 Piirre mitä et voi sietää toisessa ihmisessä?
sitä, että koitetaan saada itsensä näyttämään paremmalta haukkumalla tai alistamalla muita. Tämmönen käytös nostaa mulla aina niskakarvat pystyyn. Miksi toisen menestys on esimerkiksi joltain toiselta pois? Tai miksi joku ei voi tuntea itseään kauniiksi ilman, että pitää haukkua toista rumaksi?


Minkälaista musiikki tykkäät kuunnella?
Musiikki liittyy mulla tosi usein mielentilaan. Ja mulla onkin milloin millaisiakin listauksia. Shakira on ihan iänkaikkisen ykkös naisartisti! Ja Bieber ei varmaan tullut kenellekään blogia seuranneelle yllätyksenä 😍

3 toivetta tähän hetkiseen elämään, jos saisit mitkä olisi?
✔ että mun lähimmäiset ja itse pysyttäisiin terveinä ja vetreinä.
✔ että mua kosittaisiin ja saisin viettää koko loppu elämäni ton ihanan miehen kanssa 😇
✔ kotiin tupsahtaisi ihana karvavauva! 🐶

Miten tapasit sun poikaystävän?
Vastaus on hyvinkin basic, baarissahan me tavattiin ekan kerran.

Jos voittaisit Eurojackpotissa 90 miljoonaa euroa, niin kuinka paljon lahjoittaisit hyväntekeväisyyteen?
Varmasti paljon!! 90 miljoonaa on toooosi iso raha, josta todellakin lohkoisin hyväntekeväisyyteen rahaa. Varsinkin mä oon aina ihan tippalinssissä jos kerätään rahaa lapsien tai eläinten auttamiseen. Lisäksi haluaisin lottovoitolla maksaa lähimmäisteni asunto ja autolainat, meneekö sekin jonkunlaiseksi hyväntekeväisyydeksi?

Missä näät itses 10 vuoden päästä?
10 vuoden päästä... Silloinhan mä olen 36- vuotias 😵
Mä toivon, että mä olen löytänyt kivoja oman alan töitä, joita oon päässyt tekemään jo vuosia. Oltaisiin naimisissa 👰💍 ja omistettaisiin kiva omakotitalo. Samoin haluan 6 lasta, joten toivottavasti tohon ikään mennessä niistä olisi vaikka 4 jo tehty 👶👶👶👶
Ja voisin nähdä vielä 10 vuoden päästä kirjoittavani blogia.

Makeat vai suolaiset herkut?
Tää oli helppo! M-A-K-E-A-T!! Mä oon semmonen namipeppu, että ei toista!!

Mikä on sun lempiväri?
Tällä hetkellä kaikki ruusukultainen ja vaaleat, lähellä vaaleanpunaista olevat nuden värit viehättää.

Seuraatko jotain tv-sarjoja?
Pump Rulez, joka pyörii Herolla on katsottu jo satoja kertoja läpi ja nauhalta niitä tulee välillä vilkuiltua edelleen uudestaan. Good Wife oli ihan ehdoton lemppari joka oli ihan pakko katsoa joka maanantai. Yhdessä ollaan seurattu Viikinkejä.

Ootko perfektionisti?
Jollain tietyllä tapaa varmaan kyllä. Kotona ei kaiken tartte olla ihan viivottimen suorassa, mutta esim. ravintola-alalla mun oli aivan pakko järjestellä kaikkia laseja ja tuoppeja täydellisen tasaisiin pinoihin. En tiedä onko tää vaan outo pakkomielle?
 

Mikä sai sinut aloittamaan bloggauksen?
Ihan alkujaan vuosia sitten kun blogit oli vielä ihan uusi juttu halusin kokeilla siipiä tällä saralla kun olen aina rakastanut kirjoittamista. Otin kaikki kuvat niin, että kasvoja ei näkynyt ja koitin kirjoitella mahdollisimman anonyymisti. Pienestä pitäen oon kirjoittanut päiväkirjoja ja jotenkin tää bloggaaminen on mulle nykyään korvannut nuo kovakantiset vihkot ja tää on mulle paikka minne voin kirjoitella aina sen hetkisiä kuulumisia ja ajatuksia ja ikuistaa elämän hetkiä valokuvilla joita jaan teidän kanssa 😘

Mikä on sun omista postauksistas sun lemppari?
Jouluinen Helsinki
 itse postauksessa ei ole mitään ihmeellistä mutta muistan ton päivän kun pyörittiin vain Helsingissä joulun alla. Se itse tunnelma mikä tossa koko päivässä oli tekee tosta postauksesta juurikin parhaan. + Mä tuo postauksen ensimmäinen kuva nostaa mulle aina hymyn huulille 😍

Lempiblogit?
Nykyään on tosi monia hyviä blogeja! Kaikki mitkä on kirjoittajansa näköisiä!
Mutta mainittakoon nyt pari suosikkia: Minna Somero, Angelica Blick, Kenza

Minkä somenkäytön lopettaisit jos yksi olisi jätettävä?
hmmmmm... Varmaan facebookin. Instasta mä saan eniten inspiraatiota mm. pukeutumiseen ja facebookissa tulee nykyään vaan katseltua kaikkia tyhmiä meme kuvia, eikä enää oikeastaan luettua mitä kavereille kuuluu 😁🙊

Millä ohjelmalla muokkaat sun kuvia?
Lightroomilla fiksailen kuvien sävyjä samalla kun niitä koneelle siirtää. Myöhemmin jos haluan jotain erilaisempaa lisäilen efektejä picmonkeylla tai befunkyllä.


Mitä opiskelet?
Myyntiä ja markkinointia AMK:ssa.

Miksi päädyit opiskelemaan just sitä alaa?
Mulla on monen vuoden kokemus jo myyntityöstä ja oon tykännyt kovasti. Siksi päätin lähteä syventämään mun osaamista just tolle linjalle. Ja nyt muutaman jakson jälkeen on tuo markkinointi alkanut tuntumaan enemmän omalta jutulta ja ajattelin suuntautua sinne suunnalle.

Mitä harrastat?
Meinasin jo kirjoittaa, että en tällä hetkellä mitään, mutta harrastanhan mä tätä bloggaamista! Tanssia haluaisin ja varmasti jossain muodossa sitä tulenkin jatkamaan heti kun mulla on vapaa-aikaa muulloinkin kun yöllä. 💃💃💃

Mitä haluisit harrastaa?
Mä haluaisin harrastaa crossfittiä! Tai asua ulkomailla ja harrastaa snorklaamista! Se ois siistiä!

Käytkö usein salilla?
Hyvin fiilispohjalla ja täytyy kyllä ihan rehellisesti myöntää, että vähän harvinaisempi näky olen viime aikoina siellä ollut.Tämän hetken lempparikengät?
Saako tähän vastata semmoiset mitä ei omista? Koska nyt mä olen haaveillut ihanan lämpöisistä ja pörröisistä UGG:eista. 💕💖 Ne ois ihan ehdottomat lempparit nyt näillä pakkasilla!

Kauan sulla menee kun teet perus arkimeikkisi?
Arkena mä meikkaan tosi vähän, pohjat ja kulmat (mulla on siis lisänä klassiset ripsienpidennykset) joten 10-15 minuuttia. Jos mulla on kiireetön aamu niin saatan laittautua vähän huolellisemmin ja silloin menee 20-30 minuuttia kun puunaan kunnolla.

Lempi vaatekappale?
Mikon t-paidat. Mä olen ominut siltä niin monia t-paitoja sen kaapista omiksi yöpaidoiksi, että onkohan sillä omaan käyttöön enään mitään?
Jos ihan päivä pukeutumista pitää miettiä niin tekonahkaleggarit on ihan vakiokalustoa. Niin mukavia mutta silti ne tuo särmää asuun kuin asuun.

Pahin meikki- tai pukeutumismoka?
Ala-asteen 6- luokalla käytetty sininen luomiväri? Liian tummat kulmat vaaleiden hiusten kanssa? Liian niukat vaatteet täysi-ikäisenä baarissa? You name it! Näitä meinaan riittää! 😅😎

Mistä saat inspiraation pukeutumiseen?
Blogeista ja instagramista, enemmän jälkimmäisestä koska sitä seurailen useamman kerran päivittäin. Ja suurimmaksi osaksi mä seurailen juuri tyyliin liittyviä tilejä.

 Kenen tyyliä ihailet?
Mulla ei ole vaan yhtä "tyyli-idolia"
Se voi olla ihan kuka vaan, joka kävelee kadulla vastaan pukeutumalla just niin kuin haluaa ja kantaen vaatteet ylpeydellä. 💪

Kommentit

 1. Olipa mielenkiintoinen postaus! :) Todella ihanasti olit vastannut kaikkiin kysymyksiin, sai hiukan uutta tietoa susta <3 Mäkin haluaisin kovasti joskus Pariisiin, se on vaan niin upean näköinen kaupunki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Ja kiitos myös sun lähettämistä kysymyksistä! :)
   Kyllä me vielä sinne Pariisiin mollemat päästään! :)

   Poista
 2. Todella ihania kollaaseja ja mukavia kysymyksiä oot saanut :) Mulla olisia aika sama vastaus tuohon eurojackpot voittoon, sillä 90 miljoonalla melko nopeasti muuttaisi läheistenkin elämää. Itse en ainakaan pystyisi ison rahamäärän voittaneena antaa läheisen ihmisen kärvistellä isojen lainojen alla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) hauska kuulla, että ollaan niin saman henkisiä :D

   Poista

Lähetä kommentti

Form for the Contact Page