JennAhola.fi

my style & my life - since 2015

Lukase lisää

kirjeeni Joulupukille


Rakas Joulupukki! 
Olen ollut tänä vuonna kovin kiltti (heh heh) ja siksi toivoisinkin, että tontut välittäisivät lahjatoiveeni sinne Korvatunturille 

1. Kulunut vuosi on ollut kaikkine kiireineen todella rankka ja läppäriä ja koulukirjoja on tullut koluttua milloin missäkin sykkyrässä, joten mikään ei olisi parempaa kun kunnon rentoutukseen pääseminen. Tai voisi tämän toivoa kotoa järjestettäväksi muutaman kynttilän kera ;)

2. Uudet kuulokkeet. Tää on kyllä näistä kaikista tarpeellisin. Musiikkia tulee kuunneltua kuulokkeilla ihan päivittäin ja nykyiset nappikuulokkeet vetelee niin viimeisiä, että sain kaksi pientä jytkyä niistä viimeksi kun kuuntelin musiikkia lumisateessa. Not cool! 

3. Scrabble. Jouluun kuuluu istua olohuoneen lattialla, juoda glögiä ja pelata lautapelejä. Scrabble sanapeli on yksi mun lemppareista, eikä sitä vielä löydykkään tuolta meidän pelipinosta.

4. "The sormus" eeeeeeeiiiii mitään painostusta mutta All I want for christmas is YOU.... ;)

5. Mä olen ihan rakastunut arabialais tyylisiin mattoihin. Ja oishan tuommoisen maton päällä kiva aatto iltana pelata vaikka niitä lautapelejä.

6. Rajattomasti suklaata. (mutta joulukilot saat jättää Korvatunturille)

7. Kameranjalusta. Varsinkin nyt kun ulkona on huonot kuvauskelit niin jalustan kanssa saisi kikkailtua kuvia tänne bloginkin puolelle.


Mitä teidän lahjalistalta löytyy? :)

Kommentit

Lähetä kommentti

Form for the Contact Page