JennAhola.fi

my style & my life - since 2015

Lukase lisää

Terkkuja valokarnevaaleilta!Kuten otsikosta voi arvuutella, niin terkkuja Linnanmäen Valokarnevaaleilta! Mulla oli nyt kauan odotettu viikonloppu vapaa (jota ei ookkaan näkynyt sitten kesäloman) ja oltiin jo kauan aikaa suunniteltu, että nyt tämä viikonloppu pyhitetään meille ja tehdään yhdessä jotain kivaa. Sopivasti näistä valokarnevaaleistakin oltiin puhuttu viimeinen vuosi, tänä vuonna mennään eikä vaan meinata niin kuin aikaisemmin. Joten ilta pyhitettiinkin viileälle syysillalle, kauniille valoille ja rennosta olemisesta toistemme kainalossa kävellen. Ehkä kauhean fiksu tämä idea ei ollut kun ajomatkat kesti yhtä kauan kuin mitä kerettiin olla koko itse kohteessa mutta haitanneeko tuo! Kyllä tonne muutamaksi tunniksi menisi uudestaan päättömästi haahuilemaan ja suu auki hämmästelemään kun on niin kaunista.


Illan totaalinen yllättäjä ja ilahduttaja tapahtui vasta kotimatkalla kun puhelimeeni pongahti messenger viesti ja pyöreässä lähettäjä kuvassa näin Maijan naaman jota en ole nähnyt valehtelematta varmaan kahden käden sormilla lasketuissa vuosissa. "Sä olit valokarnevaaleilla! Mietin että näinkö sut mut en ollut varma ni en kehdannut tulla kysyy että ootko Jenna :D" Tän viestin kun luin nousi hymy huulille mutta samalla harmistus, että eipä satuttu törmäämään! Maijaan mä olen itseasiassa tutustunut netin kautta joskus ala-/ yläasteen vaihteessa. Oltiin pirun moisia pikku nörttejä, tykättiin vääntää amatöörikoodeilla fanisivuja ja hypetettiin Siskoni on noitaa. Sweet memories! Siksi olisikin ollut kiva vaihtaa tuolla valojen loisteessa kuulumiset :) Noh ehkä ensi vuonna sitten!


Kommentit

 1. Meidän piti mennä heti 8 päivä kun oltiin liikenteessä, mutta me ei löydetty varmaan 10 kilsan säteellä _YHTÄKÄÄN_ parkkipaikkaa! >:( Lähdettiin sitten suu mutrulla takasin keskustaan kun kyllästyttiin kiertämään ympyrää. Noh, aina voi ihailla muiden kuvia ja elää karnevaalit sen kautta :D Ensvuonna sitten kun ei seuraavalla viikolla enää ehdi reissun vuoksi. Tosi hyvältähän tuo näyttää ja toivottavasti teillä oli aivan huikea ilta! :) PS. Siskoni on noita oli ihan paras! :D Nostatit nyt munkin muistot ilmaan; leikittiin pienenä iltapäiväkerhossa noitia kolmen likan kesken, siis meidän koko vapaa-aika oli varmaan omistettu tolle sarjalle! Pitäisi varmaan katsaista Netfixistä uusiksi kaikki kaudet ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Aika harmi :( No ens kerralla sitten! Meilläkin kävi ihan super tuuri ton parkkipaikan kanssa kun just joku lähti yhdestä ruudusta ja jäätiin kärkkymään :D Muuten olis ollu varmasti ihan yhtä tuskaista!

   Siskoni on noita on kyllä ihan huippu! Kannattaa verestellä muistoja netflixissä! :DD

   Poista
 2. vau upeita kuvia:) olisi kyllä joku vuosi päästävä katsomaan nuo valokarnevaalit, en ole ikinä käynnyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä! Mekin oltiin nyt ekaa kertaa ja varmasti mennään kyllä uudestaan! :D

   Poista
 3. Heii tosi upeita kuvia! <3 Oon viimeks käynyt Lintsin valokarnevaaleissa joskus lapsena, joten tällä viikolla sinne on ihan pakko mennä! :) Haluan just mennä ihastelemaan valoja ja tunnelmaa sekä tietenkin kuvata ;) Ihana lukea, että teillä oli mukavaa tuolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kannattaa mennä! Mä tuun sitte ehdottomasti kurkkimaan sun reissukuulumiset ja kuvat ;)

   Poista
 4. Oi vitsit miekin oisin halunnut tuonne! :D Kiva että saitte viettää yhteistä aikaa ja fiilistellä noita valoja <3 Ehkä ensi vuonna pääsisi itsekin tuonne..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peukut pystyyn, että tekin pääsisitte käymään! :) oli tuolla kyllä niin kaunista ja tunnelmallista!

   Poista

Lähetä kommentti

Form for the Contact Page