JennAhola.fi

my style & my life - since 2015

Lukase lisää

loppukesän luottoasu


Tässä sohvannurkassa on ihanan lämmin olla mutta jos vilkaisee ulos, tai saatika vähän ovesta kurkistaa pihamaalle tulee karu todellisuus vastaan. Vaikka kuinka haluaisin vielä pitää kesästä kiinni ja salaa toivonkin vielä kesälomapäivilleni helteitä, on todellisuutta varmaan pakko katsoa silmiin ja todeta, että syksyhän se sieltä pyyhältää kovaa vauhtia.

Mutta ei huolta! Vaikka ulkona olisikin jo hieman koleampaa ja tuulisempaa ei silti ole vielä tarvetta kaivaa niitä villatakkeja kaapinpohjalta, tai edes tarvitse vielä pukea housujakaan jalkaan. Loppukesän parhaana kombona toimii ehdottomasti hame + collari. Super mukavaa päällä mutta vielä vähän kesäisen kepeää. Toimi ainakin eilen hieman tuulisemmassa kesäsäässä.

Tekisi melkein mieli pukea samanlaista varustusta tänäänkin päälle kun ohjelmassa on rakkaan ystävän tapaamista ja huvipuistossa järjestettävästä konsertissa viihtymistä.


Löysin myös tulevalle syksylle ihan parhaat piristys lenkkarit! Hintaa oli vain 7 euroa ja tarttuivat "vahingossa" matkaan ruuvien haku reissulla tokmannilta. Kotona vaihdoin näihin räväkkiin popoihin vain valkoiset nauhat rauhoittamaan näitä limen vihreitä rakkaus yksilöitä. Kyllä nyt kelpaa tallustaa syksyllä harmailla ja sateisilla kaduilla näin pirteillä kengillä!

Popoja lukuunottamatta mulla on vielä kaikki syyshankinnat tekemättä. Koitan varmaan alitajuisesti vitkutella kaikkien hankintaa että voi keskittyä loppuun asti kaikkeen kesäiseen. Vaikkakin, fiksu ostaisi kaiken tarvittavan ajoissa! Mm. kaikki kouluun tarvittavat on vielä ostamatta ja koulu alkaa jo parin viikon päästä. Mutta nyt vielä nautitaan ja mietitään syksyä vielä himppasen myöhemmin! :)


Kommentit

Lähetä kommentti

Form for the Contact Page