JennAhola.fi

my style & my life - since 2015

Lukase lisää

hiekkalinnoja, satulinnaa ja herrasmiehiä


Täydellinen kesäretki on tehty: yhteisestä vapaaillasta, extemporee autoretkestä, Jari Sillanpään huudatusta spotifysta ja satulinnan yhteisestä duetosta lauluhuutaen ajomatkalla, satamassa nautituista vohveleista, kauniista maisemista, täydeltä taivaalta paistavasta auringosta ja ennenkaikkea huolettomasta olosta!


Tästä kaikesta oli ehdottomasti meidän toissapäiväinen kesäretki tehty. Oman aamuvuoron jälkeen startattiin autonnokka kohti vain jotakin. Haluttiin tehdä jotain jännää, tai itseasiassa ihan mitä vaan mihin ei lukeudu kotona kutsuva sohvannurkka. 80 kilometriä meni kuin hujauksessa laulellen (rääkyen) yksi toisensa jälkeen kultaisimpia iskelmäbiisejä. Ja pian päästiinkin Lappeenrantaan asti ja ensimmäisenä iskettiin takamukset satamakahvilan penkkiin ja tilattiin isot vohvelit. Satamassa vallitsi muutenkin ihanan huoleton kesäfiilis. Lavetilla lauloi seniorikuoro ja jaettiin pöytä vanhemman pariskunnan kanssa, koska kyllähän sopu sijaa antaa! Päivän parhaana palkitaan kyllä parkkipaikalta poistunut vanhempi herrasmies, ja nyt tarkoitan kyllä ihan painosanalla herrasmies isolla H:lla! Satamaparkki oli aivan täynnä ja meinattiin jo tuskastua että tuliko nyt turha reissu kun ei saada autoa edes parkkiin. Mutta sitten parkkipaikalle marssi tämä kyseinen herrasmies ja osoitti valkoista pakuaan ja huikkasi ikkunasta että on lähdössä niin tulkaa ottamaan hänen parkkiruutu. Voi vitsi miten ihana mies <3 Tommoiset arjen pienet kohteliaisuudet on kyllä luksusta!

Satamapäivän jälkeen lähdettiin jo hipsimään kotia kohti kunnes äkättiin matkan varrella nämä upeat hiekkalinnat. Eikun U-käännös ja auto takaisin parkkiin. Ja voi vitsi nuo on kyllä upeita ja kaiken pällistelyn arvoisia! Tuntui hetken tuolla kuumottavan auringon, veden kimmellyksen ja hohtavan hiekan keskellä ihan siltä kuin oltaisiin oltu ulkomailla. :D

Kommentit

  1. Mä oon joskus ollut myös katsomassa noita hiekasta tehtyjä taideteoksia vai miksköhän niitä kutsutaan :D Nuo on kyllä todella hienoja! :) Kivan kuuloinen päivä teillä muutenkin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kai nuo jotain taideteoksia on :D Mutta oli kyllä todellakin oikein upeita! Kannattaa siis käydä kurkkaamassa niitä uudelleenkin ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Form for the Contact Page