JennAhola.fi

my style & my life - since 2015

Lukase lisää

jet lag is for amateurs


Mitä tarvitaan onnistuneeseen lomaan? Balin hiekkarannat, vehreitä paratiisisaaria, turkoosia merivettä, paahtavana kuumottava aurinko, ihanaa paikallista ruokaa, ajatonta olemista, rakkaita ihmisiä matkaseurana ja uusia ihania kokemuksia. Näistä kaikista oli meidän Balin matka ehdottomasti tehty!

Eilen saavuttiin takaisin Suomeen kolmella eri lentokoneella ja yli vuorokaiden matkustamisen jälkeen. Ja täytyy sanoa vaikka matka oli kerrassaan täydellinen, on silti ihanaa olla kotona. Sai nukkua omassa sängyssä ja pääsi kunnolla suihkuun. Aikaeroväsymys herätti meidät aamulla pirteinä ennen seitsemää ja aamupalaksi tarvittiin 2 isoa mukia kahvia (ai että miten hyvältä suomalainen kahvi voikaan maistua!!) ja mieli teki kuivaa näkkileipää. Kääriydyttiin sohvalle viltin alle katsomaan telkkarin tallenteista matkan aikana kertyneitä ohjelmia, samaan aikaan kun ulkona sataa hiljalleen isoja lumihiutaleita. Ja kotona tuoksuu reissusta tuodut suitsukkeet niin hurjasti että melkein silmiä kirvelee :D Kameraan kertyi näiden kahden viikon aikana yli 400 valokuvaa ja kerrottavaa ja näytettävää on paljon! Ei ihan yksi tai kaksi postausta tule riittämään, joten varautukaa jo valmiiksi! :D

 Reissu väsymyksestä ei ole täällä kotona tietoakaan. Mikko pelaa sohvalla rauhassa pleikkaria ja minä saan meille parhaan ystäväni kohta brunssi vierailulle. Ihanan rauhallista. Näin leppoisissa merkeissä onkin ihana palata rauhassa arkeen :) Olo on rauhaisa että tuntuu jopa hieman oudolta istua tietokoneen ääressä ja avata bloggeri ensimmäisen kerran viikkoihin. Viimeisen kahden viikon aikana kun ei ole tarvinnut miettiä kelloa tai päiviä. Ja puhelintakin tuli kurkittua pääsääntöisesti vain kotiin kertoessa että hengissä ollaan. Mutta iltapäivällä viimeistään alan työstämään reissukuvia myös teidän nähtäville. Onko muuten mitään tiettyä mitä haluaisitte tietää tai kuulla Balista tai sinne reissaamisesta?

Kommentit

  1. oihh mitä ihania lomakuvia<3 Tulee niin kesäinen fiilis näistä vaikka kesä onkin vielä surullisen kaukana :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se kesäkin onneksi tulee pian :) pari kuukautta kun vaan jaksellaan vielä kärvistellä ja kerryttää kesäfiilistä :)

      Poista

Lähetä kommentti

Form for the Contact Page