JennAhola.fi

my style & my life - since 2015

Lukase lisää

vacay mood


kuvat: weheartit.com

Kohta me lähdetään! Voin jo melkein tuntea hiekkaa varpaiden välissä ja kuuman kostean ilmaston ympärilläni. Nimittäin 4 viikkoa niin ollaan jo Balilla. Ihanalla parin viikon lemmenlomalla tropiikissa. Kyllä kelpaa! Kaikki matkavalmistelut on valmiina, aurinkorasvat tilattu ja biksut kaivettu laatikon pohjalta. Vain matkalaukku on pakkaamatta vaikka senkin täyttäminen kuumottelisi jo kovasti! Ehkä vielä hieman aikaista? :D

Nolottaa ja hävettää jo myöntää, etten ole käynyt Bulgariaa pidemmällä kymmeneen vuoteen(?!) joten voitte vain kuvitella kuinka kovasti hinkuan jo tälle matkalle! Itse reissusta tulee varmasti mahtava mutta eniten pelottaa meidän pitkät 23 tunnin lennot - katsotaan onko Mikolla enää tuntoa sormissa kun kone laskeutuu..
Joten nyt ihanaiset tarvitaan teiltä vinkkejä niin lentokoneeseen lennosta selviämiseen, sekä kaikki matkustamiseen ja Baliin liittyvät vinkit ovat enemmän kuin tervetulleita! :) auttakaa siis avutonta matkustajaa ja jakakaa vinkkejä ja Balikokemuksia kommenttiboksiin :)

Kommentit

 1. Tuli jotenkin ihan törkeä matkakuume näitä kuvia katsellessa! Hauskaa reissua! :-)

  <3: Jasmin N | littlethingswithjassy.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikun matkaa vaan varaamaan!! :) pääset sieki räntää pakoon :)

   Poista
 2. Oi vähän ihanan kuuloista päästä Balille :) Tuollainen paratiisi houkuttaisi kyllä itseäkin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Houkuttelee kyllä! :) kyllä tuo paratiisi tämän sään voittaa :)

   Poista
 3. Waah jään seurailemaan mitä kirjoittelet Balilta/balista! Me ollaan suunniteltu häämatkaa sinne, ja ei oo mitään havaintoa millasta siel on ja mitä siel kannattaa tehdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Häämatkakohteena toi vois olla oikeasti aika ihana :) kirjoittelen ihan varmasti vinkkejä teille :)

   Poista
 4. Oi, Balille! Ihanaa, oikein unelmien kohde :) Mä en ole valitettavasti vielä siellä päässyt käymään, joten vinkkejä en osaa antaa, mutta mun siskolla on ollut paha lentopelko johon on tarvittu jopa rauhottavia lääkkeitä. Täytyy myöntää että muakin jännittää aina vähän nousun ja laskun aikana! Teidän lennot menee varmasti hyvin vaikka pitkä matka onkin, onneksi perille päästessä koko tuo matkustaminen on varmasti kaiken sen arvoista! :) Täytyykin pysyä kuulolla, ihana päästä näkemään kuvia ja fiiliksiä sieltä! Ps. Tosi ihana tuo sun banneri! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meni onneksi kaikki lennot hyvin ja koko reissu oli aivan mahtava :) Ihan turhaan pelkäsin pienesti lentoja :D Kiitos ihanasta kommentista :)

   Poista

Lähetä kommentti

Form for the Contact Page