JennAhola.fi

my style & my life - since 2015

Lukase lisää

Jouluinen Helsinki


 Ensimmäinen Joulukuuta! Nyt jo? Täällä ollaan jo aivan jouluisissa fiiliksissä kun sai aamun aloittaa avaamalla suklaakalenterin luukun ja arvatkaa olinko ihan yhtä innoissani ekan luukun avaamisesta kuin lapsena? Lisää joulumieltä saatiin lauantaisella Helsingin retkellä. Voi miten kaunista ja jouluista olikaan joka puolella vaikka sää olikin ankean harmaa ja tuulinen.


Meillä oli hurjan hauska päivä! Kierreltiin pitkin Helsingin katuja ja kauppoja. Yritettiin päästä kissakahvilaan (oikeesti miten huikee idea!)mutta se oli koko ajan täynnä. Onko kukaan käynyt siellä? Rankan ostoskierroksen jälkeen käytiin hamppareilla ja päätettiin koko reissu kuumaan glögi kupposeen. Paluumatkalla oli tarkoitus koukata Ikean kautta mutta onneksi ei lähdetty koska juuri tuona lauantaina vietettiin Kampin joulun avausta ja koko reissu kruunautui hienoon ilotukseen. Oltiin kotimatkalla ihan puhki mutta saatiimpa kerrytettyä korvan taakse varastoon runsaasti joulumieltä :)Kommentit

  1. Mua harmittaa niin kun en lähtenyt Helsinkiin nyt joulun alla vaikka sitä funtsimmekin perheen kanssa. Jouluinen Helsinki on vaan niin upea! Ja tietysti siellä on mielestäni helpoin tehdä kaikki jouluostokset:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä oli kyllä ihana joulufiilis :) eli kannattaa kyllä tehdä pikku reissu jos vaan on siihen mahdollisuus :)

      Poista

Lähetä kommentti

Form for the Contact Page