JennAhola.fi

my style & my life - since 2015

Lukase lisää

syystrendit, joiden kohdalla pyörsin mieleni

 Niin se mieli muuttuu, kun silmä tottuu uusimpiin trendivillityksiin. Syyspukeutuminen on saanut tänä vuonna jo uudenlaisia variaatioita #lahkeetonlokakuu -haasteen ansiosta, mutta nyt ilmojen viiletessä huomaan aamuisin kaivavani kaapista entistä useammin jotakin sukkahousuja lämpimämpää, kuten esimerkiksi:

 

Värilliset (keino)nahkahousut

Keinonahkalegginssit ja -housut ovat olleet jo pienen ikuisuuden syys- ja talvipukeutumiseni kulmakiviä. Kaapin perälle on tullut haalittua mustia pöksyjä, toki pienillä variaatioilla. Viime syksynä kuitenkin pyörsin ensimmäisen kerran mieleni, ja kokeilin tutun ja turvallisen mustan lisäksi maastonvihreitä ja ruskeita keinonahkahousuja. Varsinkin murretut sävyt ja tumma viininpunainen tulevat varmasti näkymään syksyn ja talven aikana asujeni alaosissa.
Epäsymmetriset leikkaukset neuleissa

Rakastan vaatteita, joissa on ripaus jotakin outoa. Myös sanonta: "tämä on niin ruma, että tämä on kaunis", kuuluu useasti suustani. Vaatekaapin syyssiivouksen yhteydessä huomasin, että varsinkin neuleiden kohdalla en ole aikaisemmin uskaltanu hirveästi leikitellä. Kaapistani löytyy kyllä neuleita, joissa on helmikirjailua tai suuria hihoja, mutta suurin asujen maustaminen tapahtuu yleensä alaosissa. Tänä syksyn ja talven aikana tulen ehdottomasti maustamaan asujani enemmän yläosilla, tarkemmin sanottuna epäsymmetrisesti leikatuilla neuleilla. Ensin en kamalasti vakuuttunut tästä kyseisestä trendistä, mutta tähänkin on silmä jo tottunut, kun näihin neuleisiin törmää kaupoissa koko ajan enenevissä määrin. 

Vinkki vitosena voisin myös mainita, että nuo minunkin kestosuosikkeihin kuuluvat puhvihihaiset neuleet ovat pakkaskeleillä maailman epäkäytännöllisimpiä, sillä suuret hihat eivät mahdu takkien alle. Joten mitäpä jos tänä syksynä ja talvena leikiteltäisiinkin epäsymmetrisillä kaula-aukoilla?Huopaiset panamahatut


En ole koskaan pitänyt itseäni kummoisena hattuihmisenä. Lenkille lähtiessä lentää lippis päähän, mutta siinäpä se on ollut. Lukuun ottamatta muutamaa kokeilua.

Tämän hattumallin löydettyäni pyörrän täsin sanani. Minä olenkin totaalisesti hattuihminen. En vain ollut ennen löytänyt sitä mallia, jossa tuntee olonsa mukavaksi.


Massiiviset ketjukaulakorut

Suuret ja näyttävät korut ovat aina olleet mieleeni. Eikä pelkästään mieleeni, vaan olen heikkona niihin. Salaa jopa olen odottanut sitä päivää, kun statement-kaulakorut tulevat takaisin muotiin. Statement-korujen kulta-aikana pidin paljon suuria ja massiivisia ketjukoruja kaulassani, mutta sittemmin olen myynyt kaikki kirpputorilla. Luulin jo taannoin kasvaneeni näistä ketjukoruista ulos, mutta piru vie nyt harmittaa, kun en ole säästänyt yhtäkään. 
Ribatut (neule)housut

Tämä on nyt villikortti, jonka kohdalla en uskonut itsekään pyörtäväni mieltäni. Nimittäin ribatut housut, eikä mitkä tahansa. Neuleiset ja mitä leveämmät lahkeista, sen parempi. Haavailin jopa, että uskaltaisinkohan itse kokeilla neuloa tällaiset. Voisi ehkä onnistua ohuesta villalangasta? Saas nähdä turvaudunko ostamaan kaupasta vai kokeilenko neuloa, mutta tällaiset on joka tapauksessa saatava!


Kommentit

Form for the Contact Page