JennAhola.fi

my style & my life - since 2015

Lukase lisää

#lahkeetonlokakuu

 

Ystäväni @norpppis on killeri keksimään vaatteiden teemakuukausia. Menneinä kuukausina on välillä suosittu printti t-paitoja sekä erilaisia kuoseja ja värejä. Nyt on aika heittää housut kaapin perimmäiseen nurkkaan, kun kerran säätkin vielä suosii. Mistä sitten on kyse?

 

#lahkeetonlokakuu 

=

Lokakuun asut koottuna ilman housuja
Säännöt:


  1. Sukkiksia ei lasketa housuiksi - menetkö ilman? Mustilla? Tavallisilla ihonvärillä? Vai leikitteletkö väreillä ja kuoseilla? Siinäpä vasta kysymys, mutta onneksi on melkein kuukauden päivät aikaa sitä pohdiskella ja kokeilla erilaisia variaatioita.

  2. Hame, mekko vai jotain ihan muuta - Onko kaapin perälle jäänyt kesän jäljiltä vielä muutamat mekot, joita olisi tehnyt mieli vielä pitää, mutta syksy pääsikin jo yllättämään. Ei hätää! #lahkeetonlokakuu, antaa siihen nyt oivan mahdollisuuden. Heitä vain paksu neule kesämekon päälle ja voilà.

  3. Vanha ja unohdettu kuukauden pukeutumisen kulmakiveksi - Täytyy myöntää, että tämä vaatehaaste tuli minulle todella oivaan saumaan, sillä nolottaa jopa myöntää, mutta en edes muista, millaisia hameita omistan. Saatika sitä, koska olisin niitä edes viimeksi pukenut ylleni. Nyt #lahkeetonlokakuu antaa oivan mahdollisuuden tehdä samalla kaapille sen kauan kaivatun syyssiivouksen, ja löytää vanhoja aarteita, joista lähteä kokoamaan syksyisiä asukokonaisuuksia.

Oikeastaan tässä vaatehaasteessa on vain yksi sääntö: älä pue housuja koko kuukauteen. Ota siis vapaat kädet ja katso sääntöjä enemmän vinkkeinä. Ja hei, ei tämä mikään kiveen kirjoitettu laki ole. Ei salille tarvitse mennä treenitopissa ja sukkiksissa, ja jos lähikauppaan tai koiran ulkoilutuslenkille haluat heittää collarit jalkaan, niin tee se! Äläkä tunne edes huonoa omaatuntoa.

On ihan sinun käsissäsi laatia omat säännöt, ja vaikka miettiä haluatko varioida arki- vai työvaatteiden alaosia. Ei tämän välttämättä tarvitse koskea kaikkea lokakuun pukeutumistasi. Villeimmät toki kulkevat lahkeettomina koko lokakuun. Mutta ainakin itse odotan enemmän juurikin niitä uusia-vanhoja löytöjä vaatekaapistani ja uusien asukokonaisuuksien löytämistä, ihan jo omasta vaatekaapista valmiina löytyvistä vaatteista. 


Kuka on mukana? 


psst: muista käyttää #lahkeetonlokakuu, niin mekin nähdään teidän upeat luomukset!

Kommentit

Form for the Contact Page