JennAhola.fi

my style & my life - since 2015

Lukase lisää

kesämekossa vaikka palellenIf it includes wearing a summer dress my answer is yes!
Säästä ei parane valittaa, onhan se ehkä turhinta ikinä. Mutta saanenko kysyä, missä piileksii kesämekkokelit? Kesä on luonnollisesti kesämekkojen kulta-aikaa, joten tänä kesänä niitä on pidetty palelemisen uhallakin. Älä ota tästä neuvosta koppia, ellet tahdo olla toistamiseen flunssassa niin kuin meikäläinen. 

Nämä viileät kesäilmat ovat kirvoittaneet minua miettimään vaihtoehtoista pukeutumista viikon päästä oleville kolmekymppisille. Suuntaamme viikon päästä Turkuun yksille kolmekymppisille enkä usko, että tämä kesäsää tekee mitään mullistavaa täyskäännöstä helteisiin lukemiin. Kutsussa lukee leikkimielisenä pukukoodina kukkamekko, joka on varsinkin viileänä iltana hyvinkin kinkkinen tällaiselle mukavuudenhaluiselle ihmisille. Onko siis soveliasta kiertää tätä pukukoodia pukeutumalla kukkamekon sijasta kukalliseen jakkupukuun?

Nyt suuntaan vaatekaapille keksimään jotakin lämmintä päällepantavaa lastenkutsuille. Kutsujen jälkeen suuntaan takaisin mökille, jossa lämmittelen koko illan pajussa sekä käperryn kolmen peiton alle hirsimökkiin nukkumaan. Kuullaan taas!


Kommentit

Form for the Contact Page