JennAhola.fi

my style & my life - since 2015

Lukase lisää

Just nappiajoitus
"Olipa just nappiajoitus" lausahdus on päässyt suustani viime päivinä useampaankin otteeseen. Viimeksi tänään aamulla astuessani ulko-ovesta tismalleen samaan aikaan, kun naapuri oli lenkittämässä suloista koiraansa. Ajoitus oli niin kohdallaan, että meinasin skipata koulukyytini ja jäädä vain rapsuttelemaan tätä lutuista nallekarhua. 

Kun näitä nappiajoituksia sattuu kohdella useampaan otteeseen, en voi olla miettimättä: Onko kaikki vaan sattumaa? Vai onko kaikella aikansa ja paikkansa? 


" You will get there when you are meant to. Not one moment sooner "
Toinen nappiajoitus oli näiden kuvien ottohetki. Tehtiin viikonloppuna päiväretki Loviisaan. Kunhan kierreltiin, kahviteltiin ja ihmeteltiin. Ikuistettiin myös hetkiä. Nämäkin kuvat syntyi aivan sattumalta. Dramaattisen tumma taivas osui taustalle, kun räpsittiin asukuvia. Mutta tiedättekö mitä? Emme saaneet niskaamme vettä, vaan rankkasade piiskoi auton tuulilasia juuri kun olimme päässeet suojaan. Sattumaa? Vaiko nappiajoitus?

Ehdottomasti hämmentävin nappiajoitus sattui kesällä, kun olimme menossa Jenni Vartiaisen iltakonserttiin. Olimme ylittämässä parkkipaikan suojatietä, kun sivullamme olevasta autosta aukesi ikkuna ja iloinen tytön ääni hihkaisi repsikasta "moi Jenna". Säpsähdin ja kohdistin katsetta autoon. "Eikä! Eihän toi voi olla?!?!" Siinä vieressäni hymyili iloisesti Maija, tyttö jota en ole nähnyt valehtelematta 15 vuoteen. Mikä ihana yllätys! Mutta jälkikäteen jäin miettimään: oltaisiinko me törmätty ollenkaan, ellei oltaisi satuttu juuri tuolla samalla sekuntilla, tuolle samalle suojatielle? Joten, sattumaa? Vaiko nappiajoitus?
Ylipäätään elämässä on lohdullista ajatella, että kaikella on aikansa ja paikkansa. Elämä rakentuu ihan omalla painollaan. Toki, uskon vakaasti ahkeruuteen ja siihen, että tekevä palkitaan. Mutta eihän tässä maailmassa voi kaikkea aina saada. Välillä menee työpaikkoja ja asuntokauppoja sivu suun. Tai joku vie naaman edestä viimeisen tarjous kahvipaketin. Turha siinä on jäädä jossittelemaan, että olisiko sen saanut, jos olisi sattunut hyllylle sekuntia aikaisemmin. Uskon, että kaikelle todellakin on aika ja paikka. Se todellinen nappiajoitus.

Kommentit

Form for the Contact Page