JennAhola.fi

my style & my life - since 2015

Lukase lisää

HIRVIttävät asukuvatSuomen luonto on niin kaunis varsinkin keväisin kun kaikki alkaa kukkia ja heräämään henkiin. Juurikin tämän kauneuden takia tykkään suosia luontoa asukuvissa. Vaikka urbaaneista kaupunkikuvista tykkäänkin, on silti luonnossa sitä jotain. 

Varsinkin näiden kuvien kuvausmiljööstä saatiin entistäkin mielenkiintoisemmat, kun bongattiin näiden pitkospuiden luota hirviä! Olen täällä bloginkin puolella pari vuotta sitten kertonut faktapostauksessa, että olen todella hirvipelkoinen. Joten näin lähietäisyydeltä päätin jäädä turvallisesti katselemaan niitä autonikkunan lävitse. Ehkä jälkikäteen vähän sieppoo etten noussut autosta, sillä eipä ole monella mimmillä asukuvia, joissa on hirviä taustalla! - no ei sillä, ei ole nyt mullakaan. 😅


Näihin kuviin ja tunnelmiin tällä kertaa!

Huomenna suunnataan taas kuvausreissulle, joten hämmästellään taas pian, millaisiin kohteisiin ja elukoihin ollaankaan törmätty.


Kommentit

 1. Oii vähänkö ihana nähdä hirviä livenä! :) Tuollee luonnossa vielä. Todella kiva asu, tuo paita on ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi jännä nähdä ne, varsinkin noin läheltä! :D Paita on vanha ale löytö. Onneksi olin säilönyt sen kaappiin, kun laventeli tuli taas muotiin :) Alunperin hankittu H&M:n nettialesta.

   Poista
 2. Ui vitsi, aika siistiä nähdä hirviä luonnossa, vaikka itsekin vähän kammoan hirviä. Mä näin kans kerran niitä ihan livenä, ne juoksi meidän auton edestä, onneksi isä ajoi koska ehti jarruttaa eikä käynyt kuinkaan!
  Mä tykkään itse kuvailla kaupungissa, mutta näin luonnon herätessä haluan kovasti luonnon keskelle ja puistoihin kuvailemaan. En oo kuitenkaan vielä ehtinyt :) Kauniita kuvia ja tuo paita, mikä ihanuus! Kukkakuosit käyttöön pitäs kai itsekin ottaa 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sieltä löytyy toinenkin kammoksuja :D Toi ois kyllä pelottavaa! Onneksi ei teille käynyt mitään!
   Luonnon helmassa on kyllä ihana kuvailla :) tosi rauhallista, eikä tartte nolostella poseerauksia, kun ympärillä ei oo mitään elämää :D

   Poista

Lähetä kommentti

Form for the Contact Page