JennAhola.fi

my style & my life - since 2015

Lukase lisää

punainen baskeri, vaakaraitaa & kiinan porttia


Nyt olisi luvassa ehkä koko blogihistorian pirtsakointa asua, niin miljöön, kuin värimaailmankin puolesta. Miten tähän sitten päädyttiin? Otetaanpa pientä tarinaa asukuvien takaa:

Näin "loppu"talvesta / kevättä jo kovasti odottaessa, olen ihan vallan hurahtanut pariisilaisuutta huokuviin asuihin. Ennen tämä on oikeastaan rajoittunut vain hiustyyliin, sillä olen aina ihannoinnut pariisilaisten hienosti hapsottavaa, eikä liian huoliteltuja hiuksia. Tässä asussa ihastuin varsinkin tummanpunaisen ja raitojen yhdistelmään - unohtamatta tietenkään sipausta punaista huulipunaa. Ihanan raikasta! Asu ei kuitenkaan kasaantunut kerta ostoksella, vaan tämä uusi tyylirakkaus on alkanut pala palalta kerääntymään vaatekaappiini. Ensin tuli rakkaus tupsuihin, sitten raitoihin ja viimeisenä, oikeastaan todella pitkän lämmittelyn jälkeen, rakkaus baskereihin. Kyllä, nyt on minullakin ensimmäistä kertaa elämässä tämä jokaisen mummon vakiokaluste. Ainut harmistus on hatun himppasen liian iso koko. Kuten kuvistakin näkee, niin se salakavalasti alkaa valumaan takaraivolle. Pitää kokeilla joskos sitä saisi jotenkin pienennettyä, tai sitten mulla on vielä baskeritekniikassa hiomista.

Mutta mitä tykkäätte? Iskeekö punaisen kirkuva asu ja baskeri teihin?


Okei myönnettäköön myös tässä lopussa, että kuvausmiljöö ei ole ehkä kaikista parhain. Mulla oli selvät visiot näiden asukuvien värimaailmasta, joten tässä on nyt sitten sekamelskaksi asti yhdistetty kiinalaista ja pariisilaista. Mutta pakko oli, sillä katsokaa tuota porttia! Voiko kauniimpaa olla?!
Kommentit

  1. Todella kauniita kuvia ja tuo kuvauspaikka on ihan loistava! <3 Sekä tietenkin asu ;) Missä sijaitsee tuollainen portti? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina <3 toi portti sijaitsee täällä Kouvolassa, entisen China Centerin pihassa. Koko paikka taitaa olla melko autioinut, mutta hemmetin hieno portti jäi :D

      Poista

Lähetä kommentti

Form for the Contact Page