JennAhola.fi

my style & my life - since 2015

Lukase lisää

ei turhia lupauksia, vaan toiveita ja tavoitteita


Uusi vuosi ja uudet kujeet! Kuinka montaa teistä alkaaa jo tympiä tuo kuiva, kliseinen slougani? Vaikka itse lause tuntuu jo kuluneelta, tykkään silti sen tuomasta sanomasta. Ja tunteesta. Ihanaa kun on taas uusi vuosi! Kaikki mennyt on takanapäin ja tuntematonta ja uutta vain edessä. 

Mä olen juuri siksi myös niitä ihmisiä, jotka tekee näin vuoden vaihteessa turhia lupauksia, sillä motivaatiota ja intoa löytyy - vielä. Sitten muutaman kuukauden päästä kun tajuaa, että elämä on aivan samanlaista vaikka ollaankin eri vuodella, se motivaatio katoaa ja lupaukset unohtuu. Esim. viime vuodelle lupasin, että vien stressin lenkkipolulle ja huomioin toisia enemmän. Näistä olisi ollut myös kiva tehdä toissavuoden tavoin katsauspostaus, mutta tiedättekö mitä? Voin tiivistää sen teille tähän yhteen lauseeseen: Epäonnistuin jokaisessa lupauksessani :D Lenkkeilyn ja hauskojen reissujen sijaan, nökötin kaiken vapaa-aikani antisosiaalisena kotona katsoen Netflixiä.  Joten sovitaanko, että tänä vuonna ei tehdä lupauksia? Vai teittekö te? Itse ajattelin lähettää tällä vuodelle vain muutaman toiveen ja asettaa muutamia tavoitteita, joita kohti pyrkiä.


Tavoitteita //

Löytää tasapaino elämään: Tiedän, että aloitan taas tämmöisellä "pienellä" tavoitteella, mutta jo pidempään on tuntunut siltä, että mä kaipaan elämään semmoista tasaisuutta ja tasapainoa. Viime vuosi meni juostessa hektisten aikataulujen perässä, ja se näkyy vieläkin naamassa, mielessä ja kropassa. Tykkään kyllä siitä, että saa paljon aikaan ja että on paljon puuhaa. Mutta liika on liikaa. Juuri tämä kaiken mahduttaminen samalla päivälle, tai edes viikolle saa mut uupumaan ja pesiytymään sinne sohvan pohjalle. Mutta tämä vuosi, voisi olla mulle se vuosi kun elämän harmonisessa tasapainossa. Tai lähdetään edes tavoittelemaan sitä!

Päästä ulkomaille: Viime vuosi jäi laihaksi matkustamisen saralla, sillä reissuja meille kertyi pyöreät nolla. Ja sekös harmittaa! Meidän yhteiset vapaapäivät näyttää kyllä tällekin vuodelle yhtä tuhoon tuomituilta, mutta jos tälle vuodelle saisi edes vaikka jonkun viikonloppu reissun varattua, niin se olisi ihanaa! Tosin kyllä tässä kunnon rentouttavaa rantalomaa alkaa jo pikkuhiljaa kaipaamaan! Mutta joka tapauksessa, reissuun on päästävä tänä vuonna!

Hanki 2x mielekästä harjoittelupaikkaa: Koska viime kesän painoin töitä rahankiilto silmissä, kostautuu se nyt omaan nilkkaan tänä kesänä. Tämän kevään ja kesän aikana pitäisi suorittaa kaksi harjoittelua, jotta mulla olisi sitten kolmannen kouluvuoden alkaessa paremmat eväät kirjoittaa opparia :) Silmät ja korvat on olleet auki markkinoinnin harjoitteluja ajatellen auki jo syksystä saakka,mutta nyt tehdään kunnon loppurutistus :)

En anna itseni repsahtaa: Muutamat viime vuonna kertyneet kevyet kilot ei mua hetkauta, mutta se että oma kroppa alkaa taistelemaan uupumusta vastaan alkaa jo herättelemään mua, että jotain täytyy tehdä ja muuttaa. En muista koska viimeksi olisin herännyt ilman niska-tai selkävaivoja. Tai höpö höpö, muistanpas. Pikkujoulujen jälkeen. Sillä viina-glögien ansiosta tuli nukuttua niin rentoutuneesti, että ensimmäisen kerran kuukausiin heräsin ilman niska- ja selkäkipuja. Mutta koska viinaa ei viitsisi joka päivä vetää, niin kehonhuoltoon täytyy panostaa tänä vuonna. Raahaan itseni vaikka väkisin hierojalle, ja alan panostaa työergonomiaan. Töihin paremmat kengät, jotta selkä ja jalat ei rasitu niin paljon,ja kotona en könötä kyttyräasennossa sohvalla tietokoneella, vaan panostan kunnon ergonomiaan!

Toiveita:

Toivoisin, että meidän keikkailut jatkuu myös 2018! Äitini ja minun keikkaretket on aina niin hauskoja, että tottakai toivon niiden jatkuvan myös tänä vuonna. :) Kuitenkaan mitään keikkaa ei olla varattu (poikkeuksellista) , joten toivon että niitä tulisi vielä myöhemmälle vuodelle.

Toivoisin, että oppimisin vastaamaan muutakin kuin: "en mä pääse, koska oon töissä". Tää lause saa mulla jo niskakarvat pystyyn sillä mä käytän sitä aaaaaivan liian usein. Mutta toivoisin, että tähän tulisi muutos tänä vuonna. Paljon on jäänyt paitsi, ihan vaan sillä että valitsen aina työn huvittelun sijasta. 

Toivoisin, että bloggaaminen olisi mulle enemmän kuin harrastus. Tämän sujautan toiveisiin, enkä tavoitteisiin siksi, että yksinkertaisesti päivään ei saa taiottua lisää tunteja. Jos vain voisin taikoa tunteja ja luonnonvaloa lisää tähän maailmaan tekisin sen, sillä sitten blogikin pyörisi säännöllisemmin. Asuja ja muita kuvia on hauska kuvata, mutta aina ei vain mene aikataulut yhteen. Tälläkin hetkellä luonnoksissa on muutamia postauksia, mutta mulla ei ole kuvia. Kuvat on mulle ihmeellisen tärkeä osa bloggaamista. Voisinhan minäkin postata säännöllisesti ja räpsiä kotona muutamat kahvikuppiasetelma kuvat postaukseen, mutta se ei tunnu omalta jutulta. Se näyttää kivalta kyllä monilla muilla, mutta ei vaan tunnu omalta jutulta. Siksi toivoisinkin, että tätä "omaa juttua" ja rakasta harrastusta tulisi toteutettua säännöllisemmin tänä vuonna. Rakastan tuottaa sisältöä ja räpsiä kuvia, joten toivottavasti tähän olisi paremmat resurssit tänä vuonna :)

Toivoisin, että vuosi toisi tullessaan mulle: "the" sormuksen vasempaan nimettömään, koiranpennun ja omakotitalon. Eli ihan tämmöisiä "pikku" juttuja :DKuinka teidän vuosi on lähtenyt käyntiin? Tuliko luvattua tai toivottua mitään? :)


Kommentit

 1. Hyviä tavotteita ja toiveita tälle vuodelle! :) Mäkin toivoisin tosiaan, että olisi enemmän vapaa-aikaa eikä vastaus olisi aina kun oon töissä :D Ja mäkin toivon sormusta vasempaan nimettömään, katsotaan toteutuuko tänäkään vuonna ;) Ihanaa alkanutta vuotta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koitetaan siis molemmat tsempata sen käytössä tänä vuonna :) laitetaan myös sormet ja varpaat ristiin, ja toivotaan että molemmat saa sormukset ;) ihanaa alkanutta vuotta myös sinne <3

   Poista
 2. Tuo sininen paita sopii sulle tosi hyvin! :) Ihana väri! <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Form for the Contact Page