JennAhola.fi

my style & my life - since 2015

Lukase lisää

"mikset sä voi olla normaali"


... Päästi rakas poikaystävä suustaan, kasvoillaan vieno ja leikkisästi kiusoitteleva hymy. Arvasin heti, että kyse on näistä mun uusista, todella mageista viinylipöksyistä. Tiesin, että suusta päästetty kommentti on täynnä rakkautta, eikä sillä ikinä tarkoitettu mitään pahaa. Monesti omat vaatevalinnat on huvituttaneet tuota parempaa puoliskoa. Mutta ei kaikkien tarvitsekaan ymmärtää. Ei edes niitten kaikista läheisimpien. Jokainen pukekoon päälleen sitä mikä hyvältä tuntuu, ja mistä itse tykkää.

Kehtaisin myös myöntää, että erilaisista mieltymyksistä on hyötyä.  Monesti ollaankin yhden parhaimman ystävän kanssa naureskeltu, että meillä ei tule miehistä, eikä vaatteista tappelua. On sen verran erilaiset mieltymykset molemmilla. Ja hyvä niin! Tässäkin asiassa siis erilaisuus on enemmänkin valttia.


Mä en myöskään lähtisi ottamaan tuota, otsikkonakin toiminutta heittoa loukkauksena. Päinvastoin! Mielummin olen persoonallinen, kuin ns. "normaali"  Pukeutuminen on aina ollut mulle iso osa itsensä ilmaisemista, joten suotta siinä miettimään mitä muut mun pöksyvalinnasta tuumaa. Tai liiemmin mistään muustakaan. 

Eletään muutenkin kritisoinnin kulta-aikaa, joten hulluksihan tässä tulisi, jos kaikki me otettaisiin itseemme kaikki se, mitä joku muu sanoo tai kirjoittaa. Nykyään on jo ihan vanhanaikaista käyttää energiaa siihen, että miettisi, mitähän se naapurin Pirkko on mieltä tästä mun tämän päiväisestä lookista. Ei, nyt pitää keskittää koko energia someen. Siellä se naapurin Pirkkokin todennäköisesti on. Monia kuohuttaa nykyään kovasti se, miten julkisesti ja kärkkäästi nykyisin ihmisiä kommentoidaan. Viimeisimpänä Arstilan aiheuttama myrsky, jonka hän sai aikaan nuorta naista arvostelevalla kolumnillaan. Kyllä minuakin suututtaa ja ihmetyttää nykyinen käyttäytyminen, mutta mä en halua lähestyä tätä asiaa raivon kautta. Paljon mielummin haluaisin rohkaista ja motivoida. Erotu mielummin joukosta sun, muita mahdollisesti hauskuuttavilla valinnoilla ja anna kanojen kotkottaa. Uskalla olla (ja näyttää) oma itsesi! Kaikkia ei voi koskaan miellyttää, se on mahdottomuus. Mutta miellytä edes itseäsi, ja muista ilmaista itseäsi!

Vaatteilla voi olla myös voimaannuttava vaikutus. Tästäkin ollaan käyty kotona keskustelua, koska toiselle vaatteet on vain, no vaatteita. Toiselle ne voi merkitä paljon enemmän. Kieltämättä tuokin keltainen mekko toimii hyvänä väripilkkuna, tuomaan tähän harmaaseen marraskuuhun edes vähän valoa ja kirkkautta. 

Nastaa loppuviikkoa! Muistakaa myös olla vähän EPÄnormaaleja, ja vielä vähän ylpeillä sillä ☀✌
Kommentit

Form for the Contact Page