JennAhola.fi

my style & my life - since 2015

Lukase lisää

mitä - 8 kysymystä perjantai-iltaan


... teet juuri nyt?
Rötkötän sohvan nurkassa vilttiin kääriytyneenä. Telkkarissa pyörii taustalla Netflixistä Moderni perhe. Nyt pitäisi viimeistellä tämä postaus loppuun, keittää kahvit ja alkaa kouluhommiin. Viestitellään tässä samalla Mikon kanssa, ja lähetin sille kello 17:21 ja 17:27 viestit, että mennäänkö yhdessä illalla kauppaan. Kahdesti siksi, että kerkesin tuossa kuudessa minuutissa unohtaa jo, että kysyin asiaa 🙈  Oiskohan pitänyt vaan jatkaa niitä päikkäreitä?
 
 ... on päälläsi?
Musta röyhelöpaita, vihreät samettipöksyt. Ja näköjään eri paria olevat sukat. 😀 Mitenköhän en ole vielä heittänyt kotivaatteita niskaan?! Yleensä teen sen aina ensimmäisenä kun tulen kotiin.
... ostit viimeksi kaupasta?
Ostin ärrältä pullon Coca Cola Zeroa, että sain rikottua bussirahan. Kohta pitäisi ryömiä kauppaan ja ajattelin ostaa ainakin herkku croisantteja ja tekisi mieli kalapuikkoja (en edes tiennyt, että kalapuikkoihin voi tulla tälläinen mielihalu)
 
...  olet tehnyt tänään? 
herännyt aivan liian aikaisin, kello 4:02. tehnyt töitä yhteen asti. Ja äsken nukahdin nojatuoliin istualteen, kun töitten jälkeen halusin hetken rentoutua. Onnistuin tehtävässä, koska puoli tuntia myöhemmin heräsin kuola poskella.


... olet syönyt tänään?
Ruisleipää ja yhden nami-nami vanukkaan. Unohdin ottaa töihin eväät, joten pitkälle iltapäivään oli pärjättävä vain kahvin voimalla. 

... päivän ohjelmaasi kuuluu?
Pistää Netflixistä Pretty little liarsin uusi kausi pyörimään. Syödä Fazerin joulusuklaata ja keittää ilta glögit. Pusertaa viime hetken paniikissa ruotsin verkkotentti (tuskanhiki jo valmiiksi).Muille kouluprojekteille olen varannut illasta pari tuntia aikaa, ja pari raporttia pitäisi vielä tehdä loppuun. En ehkä ihan loppuun asti saa, mutta tavoitteena on saada edes parisivua per. tehtävä tänään ulos. Testailla halloween meikkiä, ja ehkä jopa kuvata tänne tutoriaali, jos saan jotain fiksua aikaiseksi. Haluaisin myös lämmittää saunan ja heittää kasvonaamion kasvoille. Ja tottakai käydä aikaisin nukkumaan. 👵
 
... on To do -listallasi?
Kuvata viikonloppuna aika monta tämän viikon mennyttä asua, koska viikolla ei enättänyt mitään niistä ikuistaa. Tehdä ne kaikki edellä mainitut koulu jutut asap kokonaan valmiiksi. Muutamat kivat blogipostaukset odottaa luonnoksissa viimeistelyä. Lähteä lenkille. Oon ollut niin laiskamato, että tämä on killunut liiankin pitkään listallani. Tukkakin pitäisi värjätä, koska näistäkin kuvista huomaa, kuinka tyvikasvu alkaa taas puskemaan. Vaikka mulla on kylpyhuoneessa väripakettikin valmiina, niin miten sen laittaminen on muka niin työlästä?

Ainiin, ja selvittää mun instan salasana! Se on ollut tällä listalla jo muutaman päivän! Jouduin vaihtamaan sen, koska sain ilmoituksen, että mun tilille oli kirjauduttu uudella laitteella jossain päin afrikkaa. Nyt en kuitenkaan enää muista minkä uuden keksin siinä hätäpäissäni, enkä täten saa tänne blogiin tuota instagramin saraketta toimimaan.😓 

... hyvää ja huonoa tässä päivässä on ollut?
Tää on viimeinen päivä minkä vietän 26- vuotiaana! Onko se nyt hyvää, vai huonoa? 😅 Mun 8 päivän työputki päättyi tänään - ehdottomasti hyvää! Kolea ilma. Mietityttää valmiiksi, miten tuolla tarkenee asukuvailla, kun ulkona on vain 3 astetta lämmintä.Ei niin kivaa on tässä päivässä myös ollut yhdet stressi-itkut ja se, että jouduin tunnin odottamaan seuraavaa kotiin lähtevää bussia, joten olin kotona vasta puolitoista tuntia siitä kun olin oikeasti päässyt töistä.


Miten teidän viikonloppu on alkanut? :)

Kommentit

Form for the Contact Page