JennAhola.fi

my style & my life - since 2015

Lukase lisää

aina ei oo helppoa olla bloggaaja


Lauantaina mä meinasin olla hyvä bloggaaja! Painosanalla meinasin olla...

Oltiin sovittu viikonlopulle kuvaustärskyt ja olin jo suunnitellut, että pääsen illalla töiden jälkeen tuuppaamaan teille ihan reaaliaikaisia asukuvia. Mulla oli mielessä suuret visiot, että millaiset asukuvat napsitaan ja kiva miljöökin oli valittu jo etukäteen. Kaikki meni ihan hyvin siihen asti kunnes kaarrettiin tämän tekniikka ja ympäristötalon pihalle... Saman tien kun saatiin autoparkkiin alkoi satamaan vettä, eikä ihan vähää! Siinä sitten nökötettiin autossa tovi jos toinenkin ja odoteltiin joskos taivas vähän kirkastuisi. Vihdoinkin "muutaman" ärräpään ja radiohitin kuuntelun jälkeen päästiinkin vihdoin kuvauspuuhiin!

Ei annettu jäljellä olevan pikku tihkusateen haitata, vaan alettiin räpsimään kuvia. Muutamien ns.koekuvien jälkeen tarkasteltiin kuvia kamerasta. No hoh-hoijaa! Joka kuvassa valoitukset on vedetty liian tappiin, joten kuvissa paistattelee valkoinen muumi, jonka aluspaita tursuaa joka kuvassa rumasti paidan alta. Joten yritys hyvä 10, toteutus puolestaan vahvasti miinuksen puolella! Eikun koko homa uudestaan! Tai niinhän sitä olisi luullut...


Sen, että kerkesin survoa aluspaidan piiloon ja kavuta takaisin rappusille repesi taivas uudestaan. Ja tällä kertaa vettä alkoi tulla aivan kuin saavista kaatamalla 😂 Ei siinä ollut enää muuta vaihtoehtoa, kuin heittää rotsi pään päälle ja juosta autoon turvaan. Kokonaisuudessaan koko kuvaushässäkän ansiosta käteen jäi vain epäonnistuneet kuvat ja märät vaatteet. Surkuhupaisalla mielellä mentiin keittämään kuivattelu kahvit, ja eiköhän silloin alkanut paistamaan aurinko täydeltä taivaalta! Kello kohisi kuitenkin jo niin kovaa vauhtia, että ennen työvuoroa ei oltaisi keretty uusia napsia. 

Nämäkin meinasi jäädä kokonaan julkaisematta, mutta äskettäin pyysin joskos äitini voisi lähettää sittenkin kuvat minulle, jotta katsoisin saisiko niistä mitään pelastettua. Laihaksi jäi saldo ja koska kuvat tuli messengerin kautta meni niiden laatukin ihan kokkareiseksi. Mutta tehdään silti tämä postaus! Olkoon tämä pieni huumoripläjäys maanantai-iltaan, koska ei tän bloggaamisen aina tarvitse ollakaan niin vakavaa! Toki tänne blogiin on mielekkäämpää laittaa visuaalisesti laadukkaampaa sisältöä, mutta otetaan sillekin välillä vastapainoksi vähän huumoria. Ainakin kahdesta viimeisestä kuvasta sitä saa revittyä!

Otetaan toivottavasti tällä viikolla uusi yritys ja palataan toivottavasti myös laadukkaamman sisällön merkeissä! 😁 Hauskaa alkanutta viikkoa! Ja muistakaa, älkää ottako mitään liian vakavasti 😉

Kommentit

Form for the Contact Page