JennAhola.fi

my style & my life - since 2015

Lukase lisää

juhannussuunnitelmia & -taikoja


Hyvää juhannusta kaikille! 😘

Joko siellä on suuret juhannustohinat? ja suuret suunnitelmat? 
Meillä juuri unisina siemaillaan kahvia ja aletaan pakata autoa. Eriskummallinen juhannus on tiedossa kun lähdetään mökille rentoutumaan ihan vaan Mikon perheen kesken. Viimeiset kymmenen vuotta on tullut juhannusta vietettyä tuolla lehmien keskellä maalla kavereiden kanssa. Ihana juhannus on kuitenkin tulossa, ei sillä 😍 Tiedossa on tonneittan ruokaa, kuumia puusaunan löylyjä, ehkä pientä pulahdusta kylmään veteen ja olut jos toinenkin. Ja ennen kaikkea ihan vaan rehtoutumista ja raikasta ilmaa. Mitä sitä voisi muutakaan juhannukselta toivoa? No ehkä kyllä parempaa ilmaa! Kohta pitää varmaan untuvatoppatakki pakata myös mukaan, että illalla tarkenee saunan jälkeen olla pihalla 😂 Myös juhannuksen kunniaksi tekisi mieli rakentaa ihan massiivinen kukkaseppele päähän ja tehdä tottakai juhannustaikoja. Tässäpä niitä muutama potentiaalinen:

Vanhan uskomuksen mukaan saniainen kukkii vain juhannusyönä. Jos tämän harvinaisuuden pääsee näkemään, on se poimittava heti talteen ja saniainen antaa poimijalleen taikavoimia. 

Hyvää naimaonnea saa jos kierii juhannusyönä alastomana kasteisella niityllä. Myös tulevan sulhon voi nähdä kurkistamalla kaivoon tai lampeen. - ja tottakai tämäkin mieluiten nakuna tehtynä.

Tulevasta sulhasesta voi nähdä unta, jos laittaa tyynyn alle yhdeksällä heinällä sidotun kukkaseppeleen tai nukkumalla villasukka nurinpäin jalassa. 

Juhannuskokkoa polttaessa se alkaa savuttaa siihen suuntaan, joka pääsee seuraavana naimisiin. 

Veden voi muuttaa viinaksi laskemalla ämpärin virtaavaan lähteeseen tasan kello 00.00 juhannusyönä.

Kommentit

Form for the Contact Page