JennAhola.fi

my style & my life - since 2015

Lukase lisää

aika herätellä sisäistä kesäkissaa

Joko uskaltaa sanoa, että kevät jäi välistä ja kesä alkaa olla käsillä? Ainakin siltä tuntuu, kun ilmat on suosineet ja vesisateetkin tuo mukanaan lämmintä ja hiostavaa ilmaa, eikä koleutta ja keväistä fiilistä. Eikä kyllä harmita yhtään, vaikka vasta esiin kaivetut kevät takit saisi pysyä kaapissa ja pihalla saisi liihotella höyhenen kevyissä kesä kimonoissa. Nyt sormet ristiin, että saataisiin nauttia tästä ihanuudesta vielä pidempään, eikä enää otettaisi takapakkia!

Kesä tuo tullessaan aina mukanaan ihan erilaista energiaa ja talvisten koti-iltojen jälkeen kaipaa ulkoilmaa ja enemmän tekemistä. Ainakin kaiken maailman juhlia kesät tuo tullessaan, eikä tämä kesäkään ole poikkeus. Takana on jo yhdet kevät juhlat, kera työkavereiden. Korkattiin kuohuva pulloja ja järjestettiin leikkimieliset olympialaiset. Lajeina oli mukana mm. spenden peleistä tuttu kuminauha pujottelu, jossa meillä oli kuminauha tehty solmituista sukkahousuista, joista piti parin kanssa pujottautua läpi viisi kertaa. Pesäpallon heittoa ämpäreihin (yllättävän vaikeaa muutaman skumppalasin jälkeen!) ja juoponviesti, jossa salibandy palloa piti kuljettaa ämpäri tolppia pujotellen. Nauru raikasi vaikka taidettiin parini kanssa jäädä pisteytyksessä ihan hännille. Myös varmasti pomoni naapurit arvostivat meidän olympialaisia ja kannustushuutoja 😅🙈 Kannattaa kokeilla tälläisiä olympialaisia vaikka kauniina kesäiltana kaveri porukan kanssa!


Kesät on myös häiden kulta-aikaa, ja tänä kesänä mekin päästään todistamaan meidän ystävien häitä ja kuten asiaan kuuluu on polttaritkin juhlittu nyt viikonloppuna. Näistä lisää myöhemmin, mutta täytyy sen verran tässä sanoa, että oli kyllä mukavaa, enkä malttaisi odottaa noita itse häitä! 😍

Kesä ja ihanat ilmat innostaa myös asukuvailuihin ja kuvia olisi luonnoksissa valmiina, mutta tietokoneella ei ole ollut kamalasti aikaa istua, vaan täällä on enemmänkin keskitytty pyörittämään arkea ja nauttimaan ihanista ilmoista.

Vasta painoksi saatiinkin tänään viettää uneton yö sairaalassa ja kotiin tultua meiltä tuli hanasta ruskeaa ja ruosteista vettä. Mutta jokaisella pilvellä on hopea reunus ja nyt kaikki on täällä hyvin ja putketkin toimii! Joten nyt taas läppärin kansi kiinni ja saunaan nauttimaan puhtaasta vedestä ja rauhallisesta lepo-illasta :) Kuullaan taas pian! 😘
Kommentit

Form for the Contact Page