JennAhola.fi

my style & my life - since 2015

Lukase lisää

pääsiäisen listausta


Pitkä viikonloppu on käsillä, ja aikalailla puolet siitä jo vietettynä. Vaikka mulla ei ole kolmeen päivään töitä eikä kouluakaan, on silti puuhaa jos minkälaista. Ei ainakaan tylsäksi pääse käymään. Pääsiäinen ajoi taas kasan kavereita lapsuuden koteihin, tänne mun kotipaikkakunnalle, joten illanistujaisia olisi. Luvassa siis mahtavaa seuraa, ruokaa ja ehkä vähän viiniä. 😉 Tätä on siis minun pääsiäisenä luvassa:🌸 Tostaina lähdettiin työporukan kanssa after workeille, jotka jostain kumman syystä vierähtikin aamu neljään asti. Ei oo kyllä aikaisemmin tullut tampattua baarin tanssilattialla melkein meikittä, ja juoksulenkkareissa. Mutta tämmöiset extempore reissut on parhaita!

🌸 Instasta nopeimmat onkin jo nähnyt mun eilisen treffiseuran. Mun ystävä otti vähän aikaa sitten uuden kissan, eikä ihan minkä tahansa. Vaan meni hankkimaan semmoisen karvattoman yksilön, Peterbaldin. Seepraksi hänet ristittiin, mutta nahkikseksi on tullut häntä kutsuttua. Eilen tämän tyypin tapasin ekan kerran. Ja täytyy myöntää, että en ollut alkuun kauhean innoissani tästä kaverista. Mutta illan tullen nahkis kipusi syliin ja oltiin jo ihan kavereita. Ainut vaan, että ei ole vieläkään oikein selvinnyt, että pitääkö tollaista karvatonta yksilö taputtaa, rapsuttaa vai silittää? 😅 Mahtava tyyppi kumminkin! Täytyy ehkä myös myöntää, että aloin kyllä vähän lämmetä tommoiselle karvattomallekin kissalle!


🌸 Ihan tässä tuotapikaa pitäisi lähteä ihanan pikkuveljeni syntymäpäivä kahveille. Jos meidän perheen synttäritraditiot pitää vielä paikkansa, on kohta luvassa kahvia ja mokkapaloja. Nam!

🌸 Illalla lyödään hynttyyt yhteet tyttöjen kanssa, lapataan napaan viiniä ja kotitekoista pizzaa. Ihana päästä höpöttelemään taas pitkästä aikaa! Ollaankohan viimeksi nähty.... Apua en ees muista! Eli jo oli aikakin!


🌸 Koti pitäisi laittaa kevät kuosiin. Ihana kun on alkanut paistamaan aurinko, mutta se tuo myös esille meidän hyvin likaiset ikkunat ja terassin lasit. Myös keittiön ikkunassa roikkuu jälleen joulutähti, mutta tänä vuonna se ei kyllä tule killumaan siinä läpi vuoden! 😁 Eli suursiivousta ja sisustusta luvassa. Tekisi mieli myös vaihtaa järjestystä olkkarissa ja makkarissa ja käväistä Ikeassa, mutta katsotaan mihin tän viikonlopun resurssit riittää. 😀

🌸 Vaikka menoa ja meininkiä on luvassa, olisi silti tarkoitus (pakko) myös rauhoittua kotiin tietsikan ääreen. Nyt on vaan pakko myöntää, että koulun ohella on tullut tehtyä ihan liikaa töitä ja kouluhommat laahaa. Nyt kun on kunnolla vapaata, olisi takoitus pakertaa kaikki rästihommat pois ja valmistella itsensä vikaan kouluviikkoon ja tuleviin tentteihin. Mä en kyllä pysty käsittämään miten nopeasti tää vuosi on mennyt! Kohta on jo siis eka vuosi pulkassa ja kesäloma edessä. Kiinnostaako muuten kuulla fiiliksiä ekasta AMK- vuodesta?


Siinäpäs muutamia! Liikaa ei saa suunnitella, vaan pitää jättää myös tilaa kaikille suunnittelemattomille seikkailuille. 💓 

Kuinkas siellä? Mitä kuuluu teidän pääsiäiseen? ☺

Kommentit

Form for the Contact Page