miten meni uudenvuodenlupaukset

Ihanaa uuttavuotta sinne ruutujen toiselle puolelle! 💓🎇🎉

Teittekö uudenvuodenlupauksia? Mä tein jälleen kerran muutamia, koska juuri vuoden vaihtuessa on kiva alkaa haaveilemaan ja suunnittelemaan seuraavaa vuotta. Nytkin on vuoden ihan ensimmäinen päivä ja koko vuosi on vielä yksi ihana mysteeri mitä odottaa. Onneksi näitä uudenvuodenlupauksia on tullut talletettua tänne bloginkin puolelle niin on viime vuoden lupauksistakin jotain mustaa valkoisella. Joten tarkastellaanpas miten nuo viime vuotiset lupaukset oikein onnistui?


Uskalla unelmoida ja tavoittele haaveita 👍
Tämä ainakin toteutui siinä määri, että tänä vuonna hain ja pääsinkin kouluun ja tulevaisuuden suunnitelmat ainakin siltä osin alkaa olemaan paljon valoisammat.

elä kevyemmin ja ravintorikkaammin  👎
Se yksi pakollinen terveelliseen ruokailuun liittyvä lupaus. Ja penkin alle taisi suurimmaksi osaksi mennä. Tän lupauksen off season taisi vahingossa jatkua läpi vuoden.

näe ja koe maailmaa 👍 / 👎
Odotin meidän keväistä ulkomaanmatkaa kuin kuuta nousevaa ja toivoinkin, ettei se jäisi ainoaksi. Valitettavasti se kyllä jäi ainoaksi matkaksi. Silti puoli onnistuminen, koska se oli mun ensimmäinen matka kymmeneen vuoteen joten tuli kyllä nähtyä ja koettua maailmaa enemmän kuin pitkään aikaan 😁 

rakasta ja ole yhtä rakastunut 👍👍👍
Tämä kyllä onnistui! vuoteen on mahtunut kaikenlaisia hetkiä mitä ollaan koettu ja täytyy myöntää, että olen jopa vielä enemmän rakastunut kuin vuosi sitten tähän aikaan 💖 


"catch the moment" - valokuvaa enemmän 👍 / 👎 
Tuli kyllä kannettua kameraa kaulassa aika monesti, mutta vielä olisi voinut petrata tän lupauksen kanssa. Ainakin ulkomailla tuli räpsytettyä salamavaloa enemmän kuin tarpeeksi! 
 
nauti arjesta 👍
Tein tämän lupauksen koska oli 2015 oli todella kiireinen vuosi. No ei ne kiireet kylläkään vähentyneet tänä vuonna. Silti arjesta on tullut nautittua. Ja ihan arkisilla asioilla kuten niillä yhdessä kokkailuilla on suurempi merkitys. 

panosta laatuun 👍
Vuoden aikana on kyllä tullut tutkittua materiaaleja ja oikeasti mietittyä ostoksia. Jos jotain kosmetiikkaa tai muita tuotteita tulee tilailtua etsin netistä aina ensin tietoa ja tuotearvosteluja. Joten laadukkaampia hankintoja on ehdottomasti tullut tehtyä!

vietä enemmän aikaa läheisien kanssa 👎
Harmittaa ihan myöntää mutta tämä meni kyllä aika penkin alle. On tullut tehtyä kyllä paljon kaikkea kivaa vuoden aikana ystävien ja perheen kanssa, mutta miten sitä muka on niin kiireinen, ettei enempää aikaa tule vietettyä yhdessä?

panosta blogiin enemmän 👍 / 👎
Tämä onnistui kyllä jos verrataan edelliseen vuoteen, kun ihan loppu vuodesta perustin tämän blogin ja edellis vuoden postaussaldo oli huimat 4. Silti tätäkin olisi voinut vähän parantaa koska keskimäärin postasin yhden tai ihan max kaksi kertaa viikossa. Laitetaan samalla mustaa valkoiselle ja kirjataan tähän muutama lupaus myös tälle vuodelle:

* Vähennän herkuttelua - Kuten mä olen täällä aikaisemminkin kertonut niin sorrun aivan liian usein herkuttelemaan. Rankan työpäivän jälkeen tulee ostettua vaikka suklaata palkinnoksi. Myös yhdessä käydään turhankin usein syömässä. Joten vähennän ulkona syömistä, voisi olla toinen. Näin tulee panostettua enemmän ruuan laatuun kun itse tekee, plus säästyy myös rahaa!

* Vien stressin lenkkipolulle, enkä kotiin. Musta lenkkeily on aina ollut terapeuttista, mutta viimeisen vuoden aikana nuo rentouttavat lenkit jäi kyllä hävettävän minimiin. Nyt tänä vuonna otan itseäni taas niskasta kiinni ja palaan tutuille lenkkipoluille!

* Elän enemmän hetkessä. Kalenteri alkaa nyt jo täyttyä hurjaa vauhtia mutta tänä vuonna panostan siihen, etten liikaa suunnittele kaikkea eteenpäin vaan nautin siitä mitä minulla on juuri nyt. 

* Panostan enemmän kotiin. Vaikka kiireen keskellä on helppo heittää collarit tuolin päälle ja puoli juosten juoda aamukahvi ja jättää muki eteisenpöydälle ei se ole kovin kauas kantavaa. Nopeasti näitä collareita ja kuppeja kertyy ja vapaapäivän saa aloittaa siivoamalla. Nyt tänä vuonna lupaan olla säntillisempi ihminen, jotta kotona olisi kaikkien hyvä olla. 

* Huomioin toisia enemmän. Tänä vuonna haluan tehdä ryhtiliikkeen myös sosiaalisessa elämässä ja alan pitämään ystävistä, perheestä ja parisuhteesta parempaa huolta ja suoda muille enemmän huomiota. Teittekö tekin uutena vuotena lupauksia?

Kommentit

  1. Kiva postaus idea :)! Itse en tehnyt mitään lupauksia kun ne ei tuu ikinä yleensä pitämään ainakaan mulla :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin niin samaistua tohon! :D ehkä niissä vielä joku vuosi tulee pysyttyä ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Form for Contact Page (Do not remove)