JennAhola.fi

my style & my life - since 2015

Lukase lisää

kesälomaksi Tervoon


Hola! Luit ihan oikein! Tänään on mulla ensimmäinen kesäloma päivä :D Vähän erilaiset on kyllä puitteet kun normaalisti. 

Panttasin tarkoituksella mun viimeistä kesälomaviikkoa syksymmälle ulkomaanmatkaa varten, joka ei kylläkään ottanut tuulta alleen. Riemuitsin jo, että kouluunkin voi viikon verran keskittyä kunnolla kun ei ole töitä. Mutta kuinkas kävikään.... Reissuunhan sitä lähdetään. Ei kuitenkaan ihan etelän aurinkorannoille, vaan kotoa pohjoisemmaksi Kuopion suuntaan. Tälläkin hetkellä laukut ja matkustajat pitäisi löytyä jo autosta mutta tässä sitä istutaan vielä sohvalla läppärin kanssa ja asennoidutaan vasta suihkuun menoon. Lomalaiskuus on jo heti ekana päivänä vallannut meikäläisen. 

Jännä loma tulee varmasti. Tapaan Mikon isän ensimmäistä kertaa (!!!!!!!!!!), sekä tuntuu että olisi lomalla ollut jo pidempään kun ollaan keretty pyörähtämään jo Vihdissä syntymäpäivä juhlissa ja käyty eilen kahvittelemassa mun omien vanhempien luona. Ja nyt on vasta loman ensimmäinen päivä. Kamerakin on ladattuna reissua varten, mutta läppärit sun muut jätän suosiolla kotiin ja asennoidun nauttimaan maaseudun rahasta joten palataan kun tullaan takaisin kotiin :)

Jos täällä surffailee kuopiolaisia niin heittäkää hyviä ravintola vinkkejä tai muita hyviä treffipäivän kohteita? :)

Kommentit

  1. Heii vähänkö kiva tämä sun ulkoasu <3 Tykkään, todella nätti ja simppeli :) Hyvää reissua teille, rentoudu kunnolla! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon! :) Tuli kyllä rentouduttua kunnolla! :)

      Poista

Lähetä kommentti

Form for the Contact Page