JennAhola.fi

my style & my life - since 2015

Lukase lisää

glitteriä luomille { Arvonta! }Eiliset juhlat on nyt juhlittu, mutta jatketaan silti juhlallisilla menoilla, sillä tämä rakas pieni blogini täyttää tänään 1 vuoden! :)

Mä olen pahemman luokan harakka! Eilenkin kipaisin aamulla ripsihuollossa ja näin sen kampaamon hyllyssä näitä BYS:in glitterisiä geeliluomivärejä. Ihastuin, rakastuin ja kiikutin ne kotiin saman tien. Merkki ei ollut itselleni ainakaan entuudestaan tuttu mutta oli nämä niin kauniita ja kimaltavia, että en empinyt hetkeäkään ottaa näitä testiin. Ja heti eilisiin juhliin sipaisinkin kultaista glitteriä luomelle.
Varsinkin pikkujoulut (tai no kaikki juhlat ylipäätään) on mahtavaa aikaa kimaltaa ja loistaa. Ja vetää juhlalookkiin nimenomaan vähän ylimääräistä glitteriä. Ja näillä onnistuin kyllä enemmän kuin hyvin! Geelimäisen koostumuksen takia luomiväri levittyi tasaisesti ja helposti, eikä siveltimeen tarvinut paljon väriä sillä näissä on kyllä runsaasti tuota hilettä. Ihan ehdottomasti tulen myös kokeilemaan näitä rajauksen teossa. Veikkaan, että onnistuu juuri tuon geelimäisyyden ansiosta oikein hyvin.

Alkoiko sinuakin houkuttelemaan nämä glitteriset ihanuudet? Rullaa postauksen loppuun ja osallistu arvontaan niin voit voittaa itsellesi toisen noista paleteista :)ARVONTA:


1. Kommentoi postausta ja kerro millainen on sun juhlameikki? Kuuluuko siihen esim juuri glitteriä ja säihkettä?

2. Jätä toimiva sähköpostiosoite, jotta voin ottaa voittajaan yhteyttä.

3. Rekisteröityneet lukijat saavat 2 arpaa. Muut 1 arvan. Jos haluat paremmat mahikset niin vinkkaa mulle mitä kautta olet lukija.  

Arvonta päättyy 30.11, klo 23:59, jonka jälkeen tulleita kommentteja ei enää lasketa. Voittajaan otan yhteyttä s.postilla henkilökohtaisesti.

 Arvonta on päättynyt!

Onnea ja tsemppiä kaikille arvontaa! :)

Kommentit

 1. Henna28
  Yksi arpa, juhlameikkiini kuuluu säihkettä ja glitteriä sopivasti, eritoten silmät saavat lisää säihkettä ja sitten myös huulet.

  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 2. Juhlameikissä pitää olla glitteriä ja tietysti hehkuvan punaiset huulet.
  Kauniita luomivärejä.
  bloggerlukijana mukaan kahdella.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Lukijana kahdella mukana. Aika hillitysti mennään, mutta pikkujoulussa toki vähän säihkettä mukana.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Tykkään juhliin meikata silmät voimakkaasti, kun arkena ei juuri ehdi. Kimmellystäkin laitan silloin silmiin yleensä ;) yhdellä mukana kivassa arvonnassa!
  sayav(at)hotmail.fi

  VastaaPoista
 5. Mun juhlameikkiin kuuluu smokey eyes tyyliset silmät ja kissamaiset rajaukset T:Annika annikajokinen95@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Kahdella arvalla mukaan bloggerin kautta.ompas ihanan värisiä luomivärejä. Minä yleensä teen aika hillityn juhlameikin. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Vau, no nyt on glitteriä! :'D ♥
  Itse tykkään juhlameikissä panostaa juurikin silmiin ja leikitellä eri luomiväreillä + kissarajaukset kuuluu ehdottomasti tyyliini! Lisäksi näin pikkujoulukaudella kirkkaanpunainen huulipuna tuo hetki potkua meikkiin :)

  Olen lukijasi täällä Bloggerissa ♥
  browneyessecret@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Tuollainen paletti kelpaisi kyllä tännekki<3 Ihania sävyjä:) Itse laitan juhliin aina huulipunaa ja luomiväriä+eyelinerit perusmeikin lisäksi! Mukana kahdella arvalla, seuraan sua täällä Bloggerissa:) Niina_93_2@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Kaksi arpaa :) Pikkujoulumeikissa ja uuden vuoden meikissä käytän glitteriä :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 10. Vau, ihana paletti! (: Juhlameikissä panostan luomiväriin ja pirteään huulipunaan. Juhliin on kiva laittautua enemmän, sillä arkena mennään aikas neutraalilla meikillä. Yhdellä arvalla mukana.

  saraana.makela@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Juhlameikissä saa kyllä olla säihkettä ja säpinää! Varsinkin näin pikkujouluaikaan glitterit, reippaat luomivärit ja huulipunat tuo pirteyttä ilmeeseen. Osallistun yhdellä arvalla kivaan arvontaan :)
  T: Miukkis
  birgit82@suomi24.fi

  VastaaPoista
 12. Juhlameikkini on juurikin glitterin täyteinen! Mutta tyylikkäällä eikä överillä tavalla :P Yhdellä arvalla mukana!

  cloudberryshake (at) gmail.com

  VastaaPoista
 13. Olen lukijana mukana kahdella arvalla!

  Juhlameikkini on muuten hillitty, mutta silmiin tahdon säihkettä ja kimallusta glitterillä ja irtoripsillä! :)

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Glitteriä käytän vain erikoistilanteissa, esimerkiki uuden vuoden meikissä :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 15. Juhlameikkini erottuu arkimeikistä juurikin glitterisyyden takia ja huulista teen myös näyttävämmät :)
  Bloggerin kautta lukijana :)

  mimyy93@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Mukana yhdellä arvalla :)
  Juhlameikki on mulla yleensä aika vahva. Kunnon rajaukset ja mieluusti saa olla glitteriä/kimalletta ja vahvat huulipunat. :)
  Susku646@hotmail.com

  VastaaPoista
 17. Kahdella arvalla mukana, luen Bloggerin kautta.
  Juhlameikkiini kuuluu tummahko silmämeikki, jonka seuraksi on lisätty sopivasti glitteriä. Myös ripset ovat näyttävät, mutta huulimeikki saa jäädä melko vaaleaksi.
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Vähän tummempi silmämeikki ja ripsitupsuja :) Mukana yhdellä arvalla. emja(at)live.fi

  VastaaPoista
 19. Yksi arpa. Koska en arkisin juurikaan meikkaa niin juhlameikkini on aika hillitty, ripsiväriä laitan ja jotain luomiväriäkin.
  Tiina miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 20. Ai niin ja mukana yhdellä arvalla!

  VastaaPoista
 21. Onpa upeet luomiväripaletit! <3 Mun juhlameikissä panostan hyvään meikkipohjaan, luomiväreihin (saa olla glitteriä ja shimmeriä! :D) ja huuliin. :) Mukana yhdellä arvalla.
  emmih96@hotmail.com

  VastaaPoista
 22. Panostan juhlameikissä eniten silmiin. Glitteriä ja säihkettä saa toki olla. Tuo luomiväripaletti on varsinkin tosi pirtsakka ja siitä löytyisi taatusti sävyjä joka juhliin :) Osallistun yhdellä arvalla.
  -Marjuska-
  laaksonritari@luukku.com

  VastaaPoista
 23. Juhlameikissä mulla on vahvemmat varjostukset ja korostukset sekä silmiin täytyy panostaa kunnolla. Tuo glitter paletti olisi ihan älyttömän ihana, sillä missään mun luomiväripaleteissa ei ole tarpeeksi kimalletta. Osallistun kahdella arvalla, sillä sun blogi olikin niin ihana, että pakko liittyä lukijaksi!

  inkamonola@hotmail.com

  VastaaPoista
 24. Juhlameikkini on melko tumma, varsinkin näin talvisaikaan. Mukaan kahdella arvalla!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Juhlameikissä silmät ovat ehdottomasti keskeisimmässä roolissa. Tykkään käyttää kimaltavia sekä mattasävyjä ja meikin tummuus riippuu todella paljon juhlasta. Tällä hetkellä illanviettojen vakiomeikiksi on noussut tummat ja vahvat rajaukset, kultaisen sävyt luomissa sekä murretut punaiset huulissa. :) Seurailen kirjautumattomana, eli yhdellä arvalla mukana. heli.moisio@hotmail.com

  VastaaPoista
 26. Kyllä juhlameikki pitää arkimeikistä erota - juuri vaikkapa glitteriä tai ainakin arkea tummempi silmä-/huulimeikki.
  1 arpa.
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Yksi arpa, kiitos!
  Arkimeikki on lähinnä meikkipuuteri, ripsiväri ja joskus huulipuna tai -kiilto.
  Juhlameikkiin tulee myös luomiväriä ja rajauksia. Säihke, glitterkin sopii moniin juhliin.
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Form for the Contact Page