JennAhola.fi

my style & my life - since 2015

Lukase lisää

power of makeup

Nyt laittaudutaan viikonlopun kunniaksi ja sukelletaan meikin voiman pariin!

Kuten ensimmäisestä kuvasta voi huomata niin meikin voima mun kasvoilla on aika valtava. Olen aina tykännyt laittautua, tästä on todisteena vanhat VHS videot joille äitillä oli tapana kuvata mun ja veljeni kommelluksia ihanalla 90- luvulla. Joka toisessa videossa mä suin joko hiuksia tai naamaa ihan millä vaan sudilla tai harjalla. Ja ihan näin aikuisiälläkin sama intohimo palaa edelleen sisällä. Rakastan kiireettömiä lähtöjä kun saa rauhassa laittaa ja puunata. Omia meikkaustottumuksia kuvastaisi parhaiten lausahdun All or nothing. Joko mä käytän huolella aikaa naaman puunaamiseen tai heitän aamulla tukan vaan ponnarille ja painelen meikittä ovesta ulos. Viihdyn hyvin siis myös ilman meikkiä ja olen sinut mun tummien silmänalusten ja paikoittain punottavan ihoni kanssa. Ja kuten kuvasta näkyy niin en herää aamuisin täynnä glamouria tai kuten tässä tapauksessa tule suihkusta näyttäen supermallilta. Eikä mun tarvitsekkaan! Eikä aina tarvitse jaksaa meikata ja laittautua. Varsinkin aamuisin jos tuntuu, että mieli tarvii vielä vartin unta niin käännän ihan hyvällä omallatunnolla kylkeä ja jätän meikkaamatta. Kyllä tästä maailmasta löytyy pelottavampiakin asioita kuin mun meikitön naama :D 

Vaikka molemmat puolet on mulle hyvin kotoisia, on mulla aika ristiriitaisia ajatuksia ylipäätään meikkaamisesta. Jos muhun törmää kadulla leggareissa, ilman meikkiä ja tukka löysällä nutturalla se ei ole mitenkään harvinainen näky. Silti tietynlainen laittautuminen on myös kunnioitusta toisia kohtaan. Esim. eräässä ravintolassa kassatarjoilijalla oli niin likaisen rasvainen tukka, että jätettiin tilaamatta meidän välipalat kokonaan kyseisestä paikasta. Itsekkin työskentelen asiakaspalvelutyössä, joten on hyvä pitää yllä sitä perussiisteyttä. Jokainen työntekijähän on sille kyseiselle firmalle myös mainoskasvo kun tehdään töitä. Muistan promotöitä tehdessäni yhden päivän kun poljin pyörällä työpaikalleni jossa oli tarkoitus koko päivän promota uutta hiusväriä. Kesken matkan alkoi sataa kaatamalla vettä ja olin aivan läpi märkä päästessäni töihin. Muutamassa minuutissa oli puristettava enimmät vedet tukasta ja koittaa pelastaa veden suttaamaa meikkiäni. Tuntui todella epäammattimaiselta mennä niin tuhriintuneen näköisenä promoamaan kyseisiä tuotteita, koska oltiinhan tekemisissä nimenomaan kauneustuotteiden parissa. No päivä oli vedettävä vain asenteella ja kyllä tapahtuneille osaa jo nauraakkin. :D  Siksi mielestäni meikkaaminen ylipäätänsä ei ole turhanpäiväistä pinnallisuutta, vaan se voi olla myös muiden huomioimista. 

Meikkaaminen on myös hauska harrastus. En ole mikään ammattilainen, en kosmetologi eikä minulla ole kokemusta muuta kuin omasta nassustani. Rakastan kokeilla uusia juttuja, värejä ja tekniikoita. Ja ehkä jopa hieman hullutella. Onhan kyse kumminkin vain meikistä, asiasta jonka saa vedellä pestyä pois.Juuri siksi se onkin ihanan kepeää ja hauskaa ajanvietettä :)


Mitä meikin voima merkkaa teille? :)

Kommentit

Form for the Contact Page