JennAhola.fi

my style & my life - since 2015

Lukase lisää

syksyn 7 himotusta
Voi kai sanoa, että nämä himotuimmat- listaukset alkaa vakiinnuttaa paikkaansa jo bloginpuolella. Ainakin vuodenaikojen vaihtuessa iskee ihan uudenlaiset himotukset ja inspiraatiot pintaan. Tälläkin hetkellä mielessä on montakin lompakon keventäjää joita ehdottomasti haluaisin hankkia tälle syksylle!

1. Nyxin nestemäiset Lingerie huulipunat! Ihania murrettuja ja ehkäpä vähän utuisia sävyjä! Ja syksyllä varsinkin himottaa mattaiset punat. Näitä täytyy ehdottomasti testata!

2. Täydellinen koululaukku. Tämä kaunokainen on Ralph Laurenin käsialaa. Hakusessa on simppeli, elegantti ja tilava yksilö, että mukaan mahtuu kaikki koulukansiot.

3. Pehmoinen poncho. Pienenä mummoni oli tapana pukea minulle hänen turkoosi hapsuhelmainen ponchonsa syysiltojen viiletessä. Ehkä en enään noille hapsuille tai siniselle värille liiemmin lämpene, mutta tämä Zalandolta löytyvä poncho melkein tekisikin mieli klikata ostoskoriin. Viittojen aika on niin ohi! Nyt on aika palata ajassa 15-20 vuotta taaksepäin ja pukea taas poncho päälle!

4. Blick neule. Tämä on ihan täyttä rakkautta. Pehmeä ja off sholder mallinen. Ihan Täydellinen, kyllä isolla t:llä! Lähes päivittäin ajaudun Bik Bokin verkkokauppaan kyttäämään kokoja, mutta karvaasti joudun joka kerta toteamaan sen olevan vieläkin loppuunmyyty.

5. Vaalea roosa. Tämä himotus ei ole edes kesänmittaan laimentunut yhtään. Koulun alettua on kaapiin kulkeutunut jos jonkinmoisia huppareita ja toivottavasti tämän henkkamaukan lyhyen mallin postimies kiikuttaa postilaatikkooni ihan näinä päivinä.

6. OTK - saappaat. Näitä löytyy jo ne perus mustat yksilöt kenkäkaapista mutta nyt olisi hakusessa joku muu väri. Toki myös pienellä korolla höystettynä - Kyllä kiitos!

7. Uusi narttuhattu. Eli villakangashattu, mutta meidän taloudessa tämä kyseinen hattu on saanut aivan uuden nimityksen. Arvaatteko kenen toimesta? ;) Molemmat kuvan hatut on H&Mn verkkokaupasta ja tuo viininpunainen löytyi lastenpuolelta. Täytyy käydä testaamassa omaan päähän kun näyttää ihanan sirolta.


Mitä teidän syyslistoiltanne löytyy? :)

Kommentit

 1. OTK-saappaat pienellä korolla etsinnässä täälläkin! Ne on vaan niin ihania♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on kyllä! Syyspukeutumisen ihan ykkös juttuja! :)

   Poista
 2. Haha narttuhattu! :D Mäkin välillä mietin kyseisen hatun ostamista, ei oo tullut kyllä vielä hankittua. Tuo laukku on kyllä aivan ihana! <3 Myös noita NYXin huulipunia vois testailla hyvinkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvasin, että narttuhattu saa aikaan huvitusta :D kipitä ihmeessä ostamaan! Sopis hyvin :)

   Poista

Lähetä kommentti

Form for the Contact Page