JennAhola.fi

my style & my life - since 2015

Lukase lisää

reipas päivä repovedellä


Leppoisaa sunnuntaita kaikille! :)
Täällä alkaa olla ensimmäinen lomaviikko taputeltuna. Aika on mennyt kauhean nopeasti ja tuntuu että tämä viikko on hujahtanut ohi kauhean nopeasti. Mutta tavallaan tuntuu että olisi ollut pidempäänkin lomalla koska on tullut tehtyä niin paljon! Mutta jos hetkeksi palattaisiin nyt ihan ihka ensimmäiseen lomapäivään ja meidän Repoveden retkeen ennen muita lomakuulumisia :)

Repoveden kansallispuisto sijaitsee muutaman kymmenen kilometrin päässä joten pikkuisen automatkan jälkeen pääsee reippailemaan näin ihaniin polkuihin ja raittiiseen ilmaan. Reittejä on eripituisia ja vedettiin nyt kesän ekaksi reissuksi tuo 5 kilometrin mittainen ketunlenkki. Lenkki osoittautuikin oikein sopivaksi koska vaatetusta oli pilvisen sään takia laitettu päälle vähän liikaakin ja kun aurinko päätti näyttääkin meille parhaat puolensa niin meinattiin paahtua :D Mutta mielummin näin!


Tälle viiden kilsan lenkille mahtuu paljon! Matka alkoi itse käsin vedettävällä lossilla, jotta päästiin vesien yli. Maasto oli välillä hyvin kivistä ja juurikkoista ja maisemiin mahtui niin kaskettuja aukioita, naavaisia puita ja isoja kallioita. Lenkin päätepisteenä oli makkaranpaistopisteet. Puhuttiin jo tuolla poluilla talsiessa että seuraava lenkki tullaan vetämään syksymmällä kun on vähän viileämpää ja pakataan ihan kunnon eväät ja porautetaan termariin kahvitkin. Mahtaa olla myös nuo näkymät kauniita syksyllä kun tulee ruska!

Makkaranpaistopaikalla katseltiin ja ihmeteltiin kuinka moninainen paikka tuo Repovesi onkaan. Ohi kulki ihan perus reippailijat rinkat selässään. Olisi myös varmasti mahtavaa yöpyä teltassa tuolla kansallispuistossa. Pysähdyttiin paistamaan makkarat aivan tuohon Lapinsalmen riippusillan alle ja katseltiin kun salmea pitkin äiti ja poika meloi SUP- laudoilla, osa meloi vuokratuilla kanooteilla ja muuta oli ihan veneilemässä.


Täytyy myös myöntää, että olipas kiva päivä! Monta tuntia meillä meni kun istuskeltiin ja käpöteltiin ihan kaikessa rauhassa. Ja ehdottomasti mennään vielä nyt syksyllä uudestaan! :)


Kommentit

Form for the Contact Page