JennAhola.fi

my style & my life - since 2015

Lukase lisää

surkuhupaisat kuvaukset


Eilisen vapaapäiväni kunniaksi päätettiin pitää oikein pitkän kaavan mukaan kuvaussessiot. Niinhän me suunniteltiin...

Aamusta asti oli hieman epävakaata säätä mutta ei annettu sen häiritä. Sen että sain punaa huuliin ja kamerat pakattiin laukkuihin repesi koko taivas täyteen vesisateeseen. Ei annettu sen lannistaa vaan nautittiin kupposet kahvia ennenkuin saatiin homma edes kokonaan käyntiin. Onneksi koko päivälle oli luvattu vain kuuroja joten päästiin pian starttaamaan meidän kuvauspäivä! Visioita oli valmiiksi paljon ja kuvauspaikat valmiina.

Kaikki sujui hyvin, meillä oli hauskaa, kokeiltiin uusia kikkoja ja vilkuteltiin takaisin meidän kuvaussessiota seuranneille tyypeille. Kaikki meni nappiin ennen kuin suunnattiin katseet kameraan. Kaikki kuvat on aivan viti valkoisia! Siinä jo pieni lannistuminen hiipii takaraivoon mutta eikun kaikki uusiksi. Ja vihdoin, joskos nyt meillä olisi hyvät kuvat! No ei.... kaikki on vielä enemmän valkosia. Hyvä että ruudulta silmät erottaa. Siinä jatkettiin vääntelemistä ja kääntelemistä. Vaihdettiin jopa kuvaustaustaa. Mutta ei!

Viimeinen konsti oli yrittää pelastaa edes muutama kuva tietokoneella. Käänneltiin "muutamia" arvoja ja TADAAAA! Tässä teille muutama kuva valkoisesta muumista :D Ainakin vähän eri henkisiä kuvia kuin on totuttu. Ehkä ensi kerralla menee vähän paremmin putkeen!


psssssssst! Lähipäivinä tulen säätelemään hieman blogin ulkoasua joten älkää ihmetelkö jos värit tai kuvat on hieman vinksin vonksin vierailullanne :) Palataan pian hope so onnistuneempien kuvien ja ehkä jopa uuden layoutin kanssa ;)Kommentit

  1. Välillä liian aurinkoisella ilmalla on vaikea kuvata kun tuntuu, että on niin valkoinen kuvissa :D Mutta mun mielestä nää kuvat on todella kivan näköisiä! <3 Ja tuo punainen huulipuna sulla! Sopii niin hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tuo on kyllä aivan totta! :D Mutta kiva jos nämä upposi silti <3 :)

      Poista

Lähetä kommentti

Form for the Contact Page