JennAhola.fi

my style & my life - since 2015

Lukase lisää

perjantaifiilis


Perjantaifiilis on ainakin täällä vallannut sydämen. Se ihana tunne tulevasta, vapaasta viikonlopusta kun kellosta lasket viimeisiä minuutteja ennen työmaalta poistumista. Mulla on takana nyt rankka 8 päivän työputki. Teen vuorotyötä joten töitä on tullut paiskittua niin aamuisin kuin iltaisinkin, sekä arkisin kuin viikonloppuisin. Päivät on ollut pitkiä, herätykset aikaisia ja kahvia on kulunut enemmän kuin mitkään suositukset sallisi. Mutta nyt se vapaa viikonloppu on koittanut! Se ihana harvinainen herkku vuorotyöläiselle. Ja parasta tässä vielä on että en ole edes pyytänyt viikonloppu vapaata vaan saan vain olla ja mennä ilman suunnitelmia. Nukkua pitkään ja nauttia siitä ihanasta sunnuntaista kun voi kääntää kylkeä viisi kertaa ja syödä mansikoita aamupalaksi eikä ole kiire minnekkään. Aivan ihanaa! Vaikka viikko on ollut pitkä ja takki on aika tyhjä, silti tämä viikko on ollut ehdottomasti yksi parhaimmista! Ai miksikö?


♥ ♥ ♥ ihana, rakas ja maailman suloisin kummipoikani putkahti maailmaan. Ja sillä on maailman suloisimmat hymykuopat  ♥ ♥ ♥

 ♥ ♥ ♥ on tullut bongailtua uusia kivoja kuvauspaikkoja ♥ ♥ ♥

 ♥ ♥ ♥ aletettiin suunnitella matkaa lämpimään lokakuussa. En malttaisi kyllä odottaa! ♥ ♥ ♥


♥ ♥ ♥ salitreeni maistui erityisen hyvältä yhdessä pumpaten ♥ ♥ ♥

 ♥ ♥ ♥ tajusin tunteja laskiessa että kesälomaani on enää 4 viikoa!! Jos vaikka aurinko palaisi piilostaan ennen sitä. ♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥ ihana äiti lähti ilta-ajelulle ja kiitutti meille tuoretta pullaa. Melkoista hemmottelua! ♥ ♥ ♥Nyt aion kaataa lasin viiniä ja nostaa jalat pöydälle ja nauttia! Hauskaa viikonloppua kaikille :)

Kommentit

  1. Oii miten kivoja kuvia susta! <3 Ja muutenkin ihania positiivisia juttuja :) Viikonloppu vapaat on kyllä vuorotyöläisen harvinaisuuksia, mutta kyllä niistä sitten nautiikkiin vielä enemmän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi kiitos paljon <3333 toi on kyllä aivan totta! Viikonloppu vapaita arvostaa tosiaan aivan erilailla :D

      Poista

Lähetä kommentti

Form for the Contact Page