JennAhola.fi

my style & my life - since 2015

Lukase lisää

summer bucket list 2016


Tuntuu todella epätodelliselta suunnitella jo kesää! Ihan kuin vielä eilen oltaisiin kärvistelty kylmässä räntäsäässä ja alettiin hehkuttamaan niitä ensimmäisiä auringon pilkahduksia. Ja nyt on jo ihan kesä? Minne se kevät jäi? Kerkesin vasta alkaa haaveilemaan täydellisestä kevät takista kun pitäisi jo suunnata kaupoille etsimään niitä täydellisiä biksuja. Ja kaiken lisäksi on vasta toukokuu. Jotenkin tänne todellisuuteen on herättävä ja alkaa suunnittelemaan tulevaa (parasta aikaa meneillään olevaa?) kesää. Koska totta tosiaan, ensimmäiseen kesälomaanikaan ei ole kuin 2 viikkoa. Että kai se on vaan pakattava paksuimmat neuleet varastoon ja kaivaa kesähepeneet esiin! Ja laatia ihania suunnitelmia!

Alku vuodesta, tarkalleen ottaen uutena vuotena en tehnyt mitään kummempia lupauksia. Mutta lupasin itselleni olevani paljon armollisempi itseäni kohtaan. Ja varsinkin tänä kesänä voisin panostaa siihen! Lukemattomia kesiä on mennyt aivan huti kun olen kahminut töistä lisätunteja, kitsastellut minnekään lähtöä koska vapaa-aikani on olematon. Monen monet kesäillat on mennyt ohi juurikin sen rahanahneuden takia. Ja mitä tästä jäi käteen? Ei ainakaan ihania kokemuksia :D Tänä kesänä korjaan asian!


TÄNÄ KESÄNÄ....

* Vietän ihan oikeasti kesälomaa! Ensimmäinen kesäloma viikkoni on vain 2 viikon päässä. Enkä tee tälle viikolle mitään suurempia suunnitelmia! Tarkoituksena on ladata akut tulevaa kesää varten ja nauttia. Tämä ei siis todellakaan tarkoita sitä, että kököttäisin koko viikon kotona nukkuen. Ei vaan kiireettömyyttä, ihania ystäviä, ei suunnitelmia, ei aikataulua. Viikon ajan nautin ja teen ihan just sitä miltä juuri sillä hetkellä tuntuu.

* Lupa herkutella. Kesät on aina vähän semmoisia nautiskelun aikoja. Tänä kesänä annan itselleni luvan juoda kylmiä sokerilitkuja terassilla ja pysähtyä pitämään jäätelöhetkiä.

* Päästää sisäinen lapsi irti. Rehellisesti sanottuna en ole käynyt huvipuistossa varmaan viiteen vuoteen! Nyt tänä kesänä tämä saa korjaantua. Tänä kesänä liimataan paperiset rannekkeet käteen, kiljutaan vuoristoradassa, pelataan pelejä ja syödään hattaraa.

* Tasoittaa rusketus. Balin reissun jäljiltä onnistuin kärventämään itselleni olkaimien rajat joista pyrin pääsemään eroon mahdollisimman nopeasti. Eikun uudet biksut ostoon ja aurinkoon nauttimaan. Ja toivottavasti edes kesän lopussa on rajat hävinneet ja ihoa komistaisi tasainen ihana rusketus.
 * Heittää talviturkki mahdollisimman pian! Tämä vaatii minulta oikeasti urheutta. Allekirjoita itseni kyllä suurimmaksi rannalla ruikuttajaksi mitä maa päällään kantaa. Mutta kuvitelkaa ihana kesäilta, mökkisauna ja järven kylmään veteen pulahtaminen. Ja se ihana virkistynyt olo koko kropassa.

* Starttaa auto kotimaan matkoille. Suomesta löytyy paljon kauniita kesäkaupunkeja ja niistä olisi tarkoitus tänä kesänä nauttia. Autoon tankki täyteen bensaa, kattoikkuna auki ja kesän hittilista soimaan ja kohti tuntematonta kesäkaupunkia!

* Nauti ystävistä ja ihanista kesäilloista. Rakastan pyhiä ja kaikenlaisia lomia juurikin siksi, että silloin saan kotokaupunkiini takaisin kaikki rakkaat ystävät jotka opiskelevat ympäri suomen maata. Joten tänä kesänä kaverit kokoon ja picnicille nauttimaan ja nauramaan.

* Mahdollisimman paljon mökkielämää. Omilla vanhemmillani ei ikinä ole ollut mökkiä, joten nyt Mikon kautta olen päässyt nauttimaan tästä ihanasta "ylellisyydestä". Mahdollisimman usein heitetään hammasharjat viikonloppulaukkuihin ja suunnataan luonnon keskelle rauhoittumaan.


* Poimi pakastimeen marjoja. Kai ikä alkaa painaa ja alan mummoutua mutta viime kesänä oikeasti nautin marjastamisesta. Mustikanvarvuissa ja vattu puskissa piti kykkiä selän kipeutymiseen asti. mutta voi vitsi, kun saat sen jälkeen heittää smoothieihin ja aamupuurojen päälle ihan itse poimittuja marjoja. Nyt alkaa pakastin olemaan ihan tyhjä viime vuotisista marjoista joten täytettä tarvii mennä keräämään :D

* Kesälajit tutuksi. Ihana auringonpaiste oikein kutsuu ulkoilemaan. Tänä kesänä aion viettää erityisen paljon aikaa frisbee golf radalla ja lentopalloa pelaten.

Miltäs kesäsuunnitelmat kuulostaa? Ja mitä suunnitelmia teillä on täksi kesäksi?

Kommentit

 1. Vau onpas kivannäköinen blogi :) ja todella kauniit sekä selkeät kuvat. Taidan jäädä lukijaksi tänne <3

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia susta ja voin samaistua melkeinpä kaikkiin kohtiin tästä listalta! :) Etenkin tuo mökkeily kuuluu täysin kesään,en voisi kuvitellakkaan ettei muka kesällä menisi mökille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mökkeily todellakin kuuluu asiaan! :) Heti mökkikauden avauksessa tulee ihan kesäfiilis :)

   Poista

Lähetä kommentti

Form for the Contact Page