JennAhola.fi

my style & my life - since 2015

Lukase lisää

kuta beach


Palataampa hetkeksi vielä Balin auringon alle, "pienellä" viiveellä. Ja matkataan Kuta Beachille jolla vietimme reissun toisen viikon. Ja täytyy sanoa, että tuntui kuin tuolta Gilin saarilta oltaisiin matkustettu aivan toiseen maahan. Saatiin tällä kahden viikon reissulla kokea ihania trooppisia saaria ja täällä Kutalla koettiin vähän ennemän kaupunkimatka fiilistä. Vilinää on paljon, liikenne hurjaa, ravintola ja baarikatuja on silmän kantamattomiin ja shoppailu mahdollisuuksia on katukojujen lisäksi myös isoissa ostoskeskuksissa. Aika erilaista kuin ensimmäinen viikko.

Rannalla ei kovin paljon viihdytty. Se oli hyvin pelkistetty. Ei pahemmin rantatuoleja vain muovisia istuin tuoleja. Eikä rantaravintoloita. Saarilla tykättiin makoilla suurilla säkkituolella, joten tämä Kuta Beachin ranta ei meitä suuremmin houkutellut. Jos reissussa tykkää surffata on tämä ranta juuri sille tehty. Mutta valitettavasti meidän taidot ja aika ei riittänyt sitä opettelemaan joten päivät kuluivat hotellin uima-altaalla makoille.

Edellis viikko oli vietetty hyvin pelkistetyssä hotellissa, jossa meillä oli käytännössä oma pieni asunto. Täällä Kutalla varasimme viideksi yöksi huoneen isosta neljän tähden hotellista. Silti hotellilla käytiin vain nukkumassa ja peseytymässä. Edes aamiainen ei kuulunut huoneen hintaan.

Shoppailusta tykkääville voin todellakin suositella Kutaa. Isoista ostoskeskuksissa on merkkiliikkeitä vieri vieren ja meillä meni yksi kokonainen päivä kahlata kuvissakin näkyvä Beachwalk kauppakeskus ja toinen päivä saatiin kulumaan Kuta Squirella jossa liikkeitä löytyy vierekkäin ostoskatumaisesti. Hinnat ovat hyvin samaa luokkaa kuin täälläkin vaatekaupoissa, eikä niistä tietenkään tingitä. Kauppakeskuksita löytyy mm. Zara, Stradivarius, Levis, Mango yms hyvinkin tunnettuja kauppoja. Ja kauppakeskuksesta löytyy kaikkea. Lastenvaatteista urheilutarvikkeisiin. Jopa elokuvateatteri - jota ei kylläkään käyty testaamassa.


Ruokaravintoloita on ihmeellisen vaikea löytää. Paljon on ketjuravintoiloita (jopa mäkkäri) ja hotelli ravintoloita, mutta ei kummemmin mitään pieniä paikallisia joita tykättiin suosia saarilla. Enemmän tykkättiin pienistä ja tunnelmallisista rantaravintoloista joissa sai syödä meren rannalla. Täältä niitä ei valitettavasti löydy.

Tekemistä löytyy varmasti moneen mieleen. Paikkana Kuta Beach ei oikein ollut meidän mieleen. Ja ei ehkä toiste sinne matkattaisikaan. Paikassa on ehkä vähän liian paljon hälinää, ja vilinää. Ja jokainen vastaantuleva paikallinen kauppasi joko taksipalveluja, skoottereita tai sieniä :D Sait koko ajan hokea "no thank you, no thank you". Mutta kannatti tämä paikka ehdottomasti käydä kurkkaamassa. Meille kylläkin riitti hyvin tämä 4 päivää :)
Jos jotain tehtäisiin toisin, menisimme heti loman alussa tänne vilinään muutamaksi päiväksi ja sitten loppu lomaksi rentoutumaan Gilin saarille. Eikä näin päin, että kotiin lähdetään täältä vilinän keskeltä.
Kommentit

Form for the Contact Page