JennAhola.fi

my style & my life - since 2015

Lukase lisää

fashion night fever


Huh huh mikä viikonloppu takana! Koko blogimaailma tuntui olleen viikonlopun IBA:n pauloissa mutta täällä vietettiin hieman erilainen viikonloppu! Perjantaina täällä vietettiin Muodin yötä, joka oli meidän osalta täynnä toimintaa :)

Päivä starttasi yhteistyökumppanimme Hairstudio Camman kampaamopenkissä kun meille loihdittiin ihan mahtavat kampaukset! Itse sain päätämyöten menevän muhkean letin ja taakse massiiviset kiharat. Ai että tykkäsin!


Muodin yön avaus alkoi joka vuotiseen tapaan kaupungintalon rappusilta, jossa erilaiset paikalliset yritykset pitivät omia esityksiään. Mukana oli niin kampaamoja, vaateliikkeitä kuin liikuntakeskuksia. Tapahtumaa oli myös juontamassa aina yhtä upea Saimi Hoyer!
 Meidän show toteutettiin yhteistyökumppanillemme, ravintola Three Wingsille. Eikä esityksestä vauhtia puuttunut. Mukaan oli koottu itse Dolly Parton, Uncle Sam ja iki-ihana Grease <3

Meininki oli mahtava ja oli iso ilo olla mukana! :) 
Sattuiko kukaan olla katsomassa? :)

Kommentit

  1. Voi vitsit kun kuulostaa mahtavalta! :) Itse olin tosiaan siellä blogitapahtumassa, mutta mä veikkaan, että sulla oli vähintään yhtä hauskaa tuolla! :D Katsoin kännyni pieneltä ruudulta aluksi tuon vaaleatukkaisen olevan joko Chisu tai Elli Haloo, mutta ei sit tainnutkaan olla, haha! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha ei ollut chisu eikä elli haloo :D Mutta oli kyllä hauskaa ja hieman erilainen viikonloppu :)

      Poista

Lähetä kommentti

Form for the Contact Page