JennAhola.fi

my style & my life - since 2015

Lukase lisää

pääsiäisen huumaa


Hyvää pääsiäistä! Rakastan juhlapyhiä aina sen takia, koska kaupan alalla ne tietävät vapaita ja toiseksi, aina juhlapyhät tuovat rakkaita ystäviäni jotka opiskelevat eri paikkakunnilla tänne kotikonnuilleen. Pääsiäisen takia minulla on jopa kolme vapaa päivää!! Tarpeeseen nämä vapaat tulevat koska kaiken arkisen häsellyksen keskellä olemme puuhastelleet vielä muuttoakin. Ennen reissua kärrättiin autolastillisia minun rojujani mikon nurkkiin ja nyt reissusta palatessani täytyy vielä heittää turhat roinat roskiin ja käydä tässä juhlapyhinä hoitamassa loppusiivous. Jännää!


Kaiken tämän muuton rinnalla aion pyhittää nämä pääsiäis päivät rakkaiden ystävien kanssa tänä iltana ja menemme Mikon kanssa ulos syömään. Huomenna pitäisi käydä töissä kääntymässä ja sitten onkin taas kaksi vapaata. :D Pyhille olenkin jo sopinut parit kuvauskeikat että saataisiin tänne blogiinkin muutakin kuin reissupostauksia. Blogillekkin yritän pyhittää näiden vapaiden aikana enemmän aikaa ja itseasiassa tällä hetkellä minulla on 6 muuta välilehteä auki ja luonnostelen tässä tulevia postauksia. Mutta nyt taitaa alkaa olla pikku breikin aika kun masut alkaa jo kurnimaan ja kaverit kyselee monelta nähdään joten on aika painaa läppärin kansi hetkeksi kiinni ja suunnata kaupungille.Nauttikaa tekin pyhistä! Onko teillä minkälaisia pääsiäis suunnitelmia? :)

kuvat ovat tasan vuoden takaa, viime pääsiäiseltä. Ja ai vitsi miten tulikaan ikävä tuota tummaa tukkaa! Kylläkin ilman tuota juurikasvua ;)

Kommentit

Form for the Contact Page