JennAhola.fi

my style & my life - since 2015

Lukase lisää

be my valentine


Pikakelaus viime viikonloppuun ja ystävänpäivään. Oltiin suunniteltu meille speciaali viikonloppu jolle meillä ei ollut mitään suurempia suunnitelmia. Vain pieni miniloma, irtiotto arjesta ja toisen seurasta nauttimista.

Lauantai aamuna saatiin heräillä rauhassa, ensimmäisen kerran koko viikkoon ilman herätyskelloa ja toinen on vierellä kun silmät aukaisee. Jo tämä oli puoli voittoa koska molemmat tehdään vuorotyötä ja toisinaan nähdään toisiamme vain vilaukselta. Saatiin rauhassa silmät auki ja viikonloppu laukut pakattua ja siirrettiin autonnokka kohti Helsinkiä. Lunta satoi vaakatasossa ja kerettiin mielessämme manaamaan että mitä tästä reissusta tulee. Mutta mitä lähemmäksi päästiin sitä kauniimmaksi ilma muuttui. Ja innostus tottakai kasvoi!

Päästiin vaivattomasti Helsinkiin ja kierreltiin kaupungilla kauppoja ja ostoskeskuksia - ja Mikko pyöritteli päätään mun julkkisbongaukselle... 3 salkkari näyttelijää bongattu reissunaikana! terveisin fanityttö maalta.
 Käytiin syömässä aivan ihanassa kreikkalaisessa ravintolassa. Tälle nostettiin kyllä peukut täysillä pystyyn. Ruoka, tunnelma ja palvelu oli erittäin hyvää. Ihan nappi valinta! Kun masut oli täynnä ja kaupoissa kierretty suunnattiin hotellille jossa meitä odotti kuohuviini ja suklaata. Ihanan romanttista näin ystävänpäivän kunniaksi. Vaikka ystävänpäivä on pyhitetty nimenomaan ystäville on ihana järkätä jotain romanttista myös pariskuntana. Eihän Mikko ole pelkästään poikaystäväni vaan myös paras ystäväni. Koko viikonloppu oli täydellinen ja erittäin rentouttava. En edes muista koska olisin nauranut yhtä paljon kuin koko reissun aikana! Ihanaa kun mulla on elämässäni tämmöinen ihana ihminen joka saa mut nauramaan valtoimenaan ja yltiö onnelliseksi pelkällä läsnäolollaan <3Mitä ihanaa te teitte ystävänpäivänä?

Kommentit

 1. Eikä! Aivan ihana ystävänpäiväviikonloppu! :) Tykkään itsekin järkätä omalle toiselle puoliskolleni ja mulla tällaisia viikonloppuja, ihan vaan kahden kesken ilman yhtään mitään häiriötekijöitä. Kyllähän toisen seurasta voi nauttia kotisohvallakin, mutta tuollaiset minireissut tekevät siitä kahdenkeskisestä ajasta niin paljon parempaa <3 Me vietimme ystävänpäivää kuten miljoona muuta, katsellen leffaa ja nauttien herkkuruoasta :D Hyvää myöhäistä ystävänpäivää ja alkanutta viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuommoiset pikku irtiotot arjesta piristää kummasti aina silloin tällöin :) Silti ystävänpäivää on myös ihana viettää ihan vaan leffojen ja herkkujen kanssa rauhassa nauttien :) Hyvää myöhäistä ystävänpäivää myös sinne! :)

   Poista
 2. Oi, ihanan kuuloinen viikonloppu! Minun ystävänpäiväni meni rennosti kavereiden kanssa herkuista nauttien ja illemmalla hyvästä ruuasta perheen kesken! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuokin kuulostaa kyllä kerrastaan ihanalta :) Ei onnistuneeseen ystävänpäivään tarvikkaan muuta kuin hyvää seuraa ja ruokaa :)

   Poista

Lähetä kommentti

Form for the Contact Page