JennAhola.fi

my style & my life - since 2015

Lukase lisää

Kirpsakka sunnuntai


Tunto alkaa pikkuhiljaa palata näppeihin ja nenänpäähän tämän päiväiseltä hyytävältä kuvausreissulta. Tänään mulla oli ihan kokonaan vapaapäivä! Päivä jolloin sai aamulla nukkua pitkään ja herätä pusuihin. Kömpiä unisena keittiöön jossa odotti tuore, vastakeitetty kahvi. Sai laittautua ja käkertää tukkaa ihan rauhassa, ilman kiirettä minnekään.

Oltiin jo viikolla sovittu kuvaustreffit tälle päivälle ja värjöteltiinkin yli 20 asteen pakkasessa parissa eri miljöössä ottamassa kuvia. Jos joskus tympii asua pienessä tuppukylässä, voisi muistella tämän päiväisiä hetkiä. Siinä että ei asu suurkaupungissa on etuna kauniit maisemat. Voisin vaikka vannoa, että on aivan eri fiilikset kuvata kauniin kuohuvan kosken äärellä kuin ydinkeskustan vilskeessä. Puitteet oli kyllä kohdallaan tänään! Vielä kun tähän kauniiseen maisemaan lisää taivaalta kirkkaana helottavan auringon. Priceless!


Vaikka rakastankin näitä kirpsakoita pakkaspäiviä jolloin ulkona hengitys höyryää ja hiukset menevät valkoiseen huuraan. On täällä sohvan nurkassa ihanan lämpöistä viltin alla, villasukat jalassa, rakastavassa sylissä. Tässä on hyvä! Haleihin ja hipsutukseen päätän tämän viikon ja lataan akut kohta starttaavaa uutta viikkoa varten.Kommentit

 1. Upeita kuvia tosiaan, ja nuo maisemat... Puhumattakaan sun tukasta! Ihanan pöyheät käkkärät, jollaisista saa omalla pehkolla vaan unelmoida, haha! Se on kyllä ihan totta, ettei kaupungista löydy maalaismaisemien rentoutta ja harmoniaa. Itse olen siitä tyytyväinen, että pieni rannanpätkä pikkuisella laiturillaan on pitkälle ulottuvan tien päässä, suojassa kerrostaloilta ja ryminältä. Siellä istuskellessa todellakin unohtaa asuvansa kaukana maaseudusta kun ympärillä ei näy muuta kuin järveä ja metsää :) Elämän pieniä iloja! Mahtavaa viikon alkua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana :) nuo käkkärät saa jokainen loihdittua laineraudalla ja hiuslakalla. Super helppoa, kannattaa kokeilla! :)

   Oi tuommoiset laiturimaisemat on kyllä ehdottomasti elämän pieniä iloja! :) nautitaan niistä!
   Mahtavaa viikkoa myös sinne :)

   Poista

Lähetä kommentti

Form for the Contact Page