JennAhola.fi

my style & my life - since 2015

Lukase lisää

2016 GoalsUskalla unelmoida ja tavoittele haaveita
Viime vuosi herätti minussa paljon ajatuksia ja sai minut ajattelemaan tulevaisuutta entistä enemmän. Voisiko tätä kutsua nyt aikuistumiseksi? Vaikka hetkessä eläminen onkin tärkeää, pitää silti pystyä haaveilemaan ja tavoittelemaan unelmiaan tulevaisuudessa. Tähän haluan ehdottomasti panostaa tänä vuonna!


elä kevyemmin ja ravintorikkaammin
Varsinkin mitä tulee ravintoon ja liikkumiseen olen ollut kesästä asti "off seasonilla". Kesällä kun polveni meni pois paikoiltaan ja kuljin kuukausia keppien varassa päätin etten ota stressiä liikkumattomuudestani ja ruokailusta. Keppien varassa eläminen ärsytti jo ihan tarpeeksi ja rajoitti käytännössä kaikkea tekemistä en halunnut luoda itselleni enää yhtään ylimääräistä stressiä asettamalla ruokarajoitteita sen päälle että olin jo liikkumisrajoitteinen. Noh nyt tästä polvi tapaturmasta on kulunut jo 5 kuukautta ja samalle radalle jäätiin. Olen aina ollut aktiivinen liikkumaan ja tykkään panostaa hyvinvointiin. Nyt tänä vuonna otan itseäni taas niskasta kiinni ja palataan taas ruotuun!

näe ja koe maailmaa
Suunniteltiin jo loppu vuonna yhteistä ulkomaan matkaa poikaystäväni vanhempien kanssa. Tämä sai minut havahtumaan etten koe maailmaa tarpeeksi. Nimittäin passini vanhenee juurikin tänä vuonna. Onko siitä siis todellakin 10 vuotta kun olen viimeksi käynnyt kunnolla ulkomailla lomamatkalla? (Tähän ei siis lukeudu perus Ruotsin ja Viron reissut) Joten olisiko aikakin alkaa reissaamaan ja kokemaan tätä ihanaa maailmaa? Joten toivottavasti tämä keväällä tuleva ulkomaan matka ei jää vuoden ainoaksi.
rakasta ja ole yhtä rakastunut
Vuosi 2015 oli minulle rakkauden vuosi. Löysin vierelleni aivan ihanan kumppanin ja olen rakastuneempi kuin koskaan. Tälle vuodelle on jo ihania yhteisiä suunnitelmia ja tiedän että se tuo mukanaan myös paljon ihania muostoja ja rakkautta. :)

"catch the moment" - valokuvaa enemmän
Rakastan katsella vanhoja valokuvia ja katsella vanhoja VHS:lle nauhotettuja lapsuuden videoita. Kun katselee kuvia tulee mieleen ihania muistoja. Varsinkin viime vuonna kamerani on pölyttynyt liikaakin piirongin laatikossa. Tein tästä jopa suullisen uuden vuoden lupauksen että kuvaan enemmän. Suunnittelin jopa pienemmän pokkarin ostamista, niin kameran mukana kuljetuskin helpottuisi. Tämä kuvaamattomuus vaikuttaa myös paljon tähän bloggaamiseen joten nyt tänä vuonna kamerat räpsymään!nauti arjesta
2015 oli myös hyvin kiireinen vuosi. Oli paljon töitä, pitkiä päiviä, pelipäiviä, stressistä johtuvia unettomia öitä. Kiireen keskellä usein unohtaa nauttia arjesta. Tänä vuonna haluan keskittyä ja pysähtyä hetkeen enemmän. Oli se sitten: yhteinen kokkaus hetki poikaystävän kanssa, ajaton hetki musiikkia kuunnellen, peiton alla kirjan lukeminen tai ilta tee kupponen ystävän kanssa. Tänä vuonna haluan ottaa kaiken irti niistä pienimmistäkin arjen askareista.

panosta laatuun
tämä pätee tottakai aivan kaikkeen mutta päällimmäisenä ajatuksena oli panostaa vaatekaapin sisällön laatun. Lähinnä periaatteella ei se määrä vaan laatu. Viime vuoden aikana olen alkanut löytää sitä omaa tyyliä ja pistinkin paljon vaatteita kiertoon. Tänä vuonna haluan perehdyttää itseäni enemmän materiaaleihin, päästä irti heräteostelusta ja alkaa enemmän harkitsemaan hankintoja. On kyse vaikka ihan tavallisesta neuleesta. Pyrin tästä edes etsimään tuotteita jonka materiaalit ovat parempia ja sitä kautta pysyvät hyvänä käytössä vielä pitkään.

vietä enemmän aikaa läheisien kanssa
Liian monet juhlat, reissut ja yhteiset hetket ystävien kanssa meni ohi koska olin muka liian kiireinen? Tänä vuonna lupaan panostaa enemmän yhteiseen aikaan läheisieni kanssa. Enkä valitse esimerkiksi töitä rahan kiilto silmissä yhteisien hetkien sijaan. 
 panosta blogiin enemmän
Blogi on ollut pystyssä vasta muutaman kuukauden joten tämä vuosi tulee olemaan täällä ensimmäinen kokonainen blogivuosi. Haluan kehittyä koko ajan siinä mitä bloggaamiseen tulee. Tänä vuonna haluan panostaa enemmän kuviin ja antaa sisältörikkaampian postauksia :)

Kommentit

Form for the Contact Page