JennAhola.fi

my style & my life - since 2015

Lukase lisää

15+1 Faktaa


Tykkään lukea muilta näitä hauskoja faktapostauksia, jotka tuovat juurikin sitä bloggajan omaa luonnetta esiin. Joten tuntui näin alkuun loogiselta jakaa teille ihan perusfaktoja minusta ja mukana löytyy myös muutama humoristisempi (ehkäpä jopa nolo) paljastus!


>>  Täytin tänä vuonna 25 vuotta, joka toi mukanaan maailman luokan ikäkriisin.

>>  Olen kotoisin (ja asunut koko ikäni) pienestä kaupungista, jonka slogani on "kaikkea kivaa betonista"

>>  Ensivaikutelma minusta on hiljainen, mutta luonteeltani olen railakas riemuidiootti, kunhan minut oppii tuntemaan.

>> Olen oikeasti maailman huonoin kuski! En omista autoa, mutta ajokortin suoritin, kun tulin täysi-ikäiseksi. Taidot on hieman ruosteessa, kun ratin takana tulee istuttua n. 2 kertaa vuodessa. Eksyin kerran suoralla tiellä niin pahasti, että matkaan johon normaalisti menisi puoli tuntia meni lopulta 1,5 tuntia.

 
>> Pienenä halusin, että minusta tulee isona lentoemäntä tai R-kioskin täti. (ärrän täteillä oli niin kivat kelta-siniset vaatteet!)


>> Tanssin SM-liigassa pelaavan jääkiekkojoukkueen cheerleader-ryhmässä.

>> Minulla ja poikaystävälläni on n. 40 cm pituuseroa.

>> Pelasin pienempänä melkein 12 vuotta koripalloa. Sen lisäksi olen pelannut myös jalkapalloa ja harrastanut kilpatanssia ja brasilialaista jujutsua.

>> Viime kesänä minulla meni tanssiessa polvilumpio pois paikoiltaan. Niin, että se koko polvi pullahti oikeasta ulkosyrjästä ulos. Voin kertoa, ei tuntunut kivalta!

>> Pienempänä lapsuudenkodissani jouduttiin ukonilmalla sammuttamaan sähkölaitteet ja fiksuna kakarana kysyin pikkuveljeltäni, että uskaltaako tässä edes vessaan mennä, kun eikös pönttökin käy sähköllä? ..... 

 


>> Olen aina ollut eläinrakas ja haaveenani on ottaa ensi kesänä ihana pieni mopsipentu.

>> Lapsuudessani olen saanut 2 viikkoa kotiarestia, kun karattiin parhaan ystäväni kanssa heppatalleille rapsuttelemaan hevosia. #rankkalapsuus #hulttionuori

>> Pelkään ylikaiken eniten tässä maailmassa hirviä! En sen takia, että ne kaistapäät hyppii auton alle helposti, vaan pelkään sitä niitten isoa ulkomuotoa.

>> Minulla on maailman huonoin muisti! Saatan unohtaa nimet ja päivämäärät jo melkein heti. Kutsun tätä kultakalanmuistiksi.

>> Suurin paheeni on ehdottomasti leffavuokraamon irtokarkit, suklaa ja vesimelooni

>> Kirjoittaessani tätä blogia koitan piilottaa murrettani. Puhekielessä käytän mie ja sie sanoja. Ja esimerkiksi minä en tiedä = minen tiedä. Joten pahoittelen jos näitä hassuja sanahirviöitä pääsee tännekkin lipsahtamaan!

Kommentit

  1. Olipa kiva fakta postaus!=) Ja eikä tuo "toimiihan vessa sähköllä" :'D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Form for the Contact Page